Deva’dan Saadet Çayırova’ya ziyaret

Deva’dan Saadet Çayırova’ya ziyaret

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber önceki gün Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’na atanan Sinan Aydemir ve Saadet Çayırova yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ayrıca Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç; geçtiğimiz günlerde vefat eden devlet eski bakanı, Saadet Partisi YİK Başkanı merhum Oğuzhan Asiltürk ile ilgili taziyelerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, Deva Partisi Çayırova Teşkilatına yaptıkları ziyaret sebebiyle teşekkür ederim. İlçemizin ve ülkemizin geleceği için daha sık bir araya geleceğiz. Kongre çalışmalarımız devam ediyor. Kongremizi de yaptıktan sonra çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

 

“ZİYARET ANLAMLI OLDU”

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ise yaptığı konuşmada, “Aydemir ve yönetimine misafirperverliği ve nezaketi için teşekkürlerini sunarım. Sinan Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ilk siyasi parti olmak ta bizleri ayrıca mutlu etti. Kongre çalışmalarınızda da başarılar dilerim. Hem ilçemiz hem de ülkemiz ekonomik ve siyasi açıdan çok zor günler geçiriyor. İnşallah elbirliğiyle bu sıkıntıları hep beraber aşacağız. Her iki partinin Genel Başkanlar düzeyinde birkaç gün önce yaptığı görüşmeden sonra Çayırova ilçemizde de yaptığımız bu ziyaret daha da anlamlı oldu” dedi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.