DEVA’da Kocaeli mülakatları tamamlandı

DEVA’da Kocaeli mülakatları tamamlandı

DEVA Partisi’nde milletvekili aday adaylarının mülakatları bütün hızıyla sürerken, dün de Kocaeli’nden milletvekiliği için başvuru yapan 43 kişinin mülakatları Genel Merkez’de gerçekleştirildi.

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nda kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde seçim hazırlıkları bütün hızıyla sürüyor. Bu kapsamda adaylık başvurularının bitmesi ardından listeler kesinleşince, milletvekili aday adayları ile mülakatlar da başladı. DEVA Partisi Genel Merkezi’nde bölge bölge katların ayrılarak genel başkan yardımcıları tarafından gerçekleştirilen mülakatlarda aday adayları ter döküyor. Kocaeli milletvekili aday adaylarının dün mülakatlarının yapıldığı ve Kocaeli’nden 43 kişinin milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığı öğrenildi. 

GENEL MERKEZE YAPTILAR 
Bunların 23’ünün DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı üzerinden adaylık başvurusu gerçekleştirilirken geri kalan adayların Kocaeli için başvuruyu direkt olarak Genel Merkez’e yaptıkları bildirildi.  Kocaeli’nden milletvekilliği aday adaylığı için başvuran kişilerin isim listesi ise sırasıyla şöyle:1. Mehmet Anlazuk. 2. Çağrı Çakıcı. 3. Tuğba Akbulut. 4. Mehmet Karayel. 5. Mehmet Akif Yıldız. 6. İsmail Aras. 7. Zeynep Sudan. 8. Kemal Memiş. 9. Ahmet Tayfun Baltacı. 10. Bilge Banu Yarbil. 11. Gamze Durmaz. 12. Alptekin Cevherli. 13. Çağlayan Ateş. 14. Adem Koç. 15. Orhan Bozkurt. 16. İzzet Harun Ok. 17. Yıldız Kaçar
18. Suat Demir. 19. Görkem Baver Denizhan. 20. Yunus Katı. 21. Kadir Abbasioğlu. 22. Mehmet Emin Çelik. 23. Hüseyin Emre Güler.
Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.