Deva Partisi’nden ilçe danışma toplantısı

Deva Partisi’nden ilçe danışma toplantısı

Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın birinci yıldönümü münasebetiyle hem basın toplantısı hem de İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın tarafından dün Salaş Cafe’de gerçekleşen basın toplantısı hem de İlçe Danışma Toplantısı Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Gebze ilçe başkanı Av. Kemal Memiş, Darıca ilçe başkanı Muhammed Ali Ünsür, Dilovası ilçe başkanı Ali Çelik, Derince ilçe başkanı Zeynep Sudan Aydın, Deva Partisi il ve ilçe yöneticileri ile Deva Partisi mahalle başkanları ile partililer katıldı. Gerçekleşen toplantıda ilk olarak Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, “Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum. Tek söyleyeceğim aynisi iştir lafa bakılmaz. Başta genel merkez ve il başkanı ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇALIŞMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK”

Kemal Memiş’in ardından konuşan Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Deva ailesinin yürekli insanları hepiniz hoş geldiniz. Gebze ilçemizde her şeyin ilkini Gebze ve batı ilçelerimizde yapıyoruz. Hesabımızı kitabımızı iyi yaptık. İlk ilçe danışmanızı Gebze’de başladık. Ardından Çayırova ve diğer ilçelerde de danışma meclislerimizi yapacağız. Deva partimizin herşeyi ekonomik ve tasarruflu yapıyoruz. Hem danışma meclisi hem de ilçe başkanlığımızın birinci yıldönümü. Çalışmaktan başka çaremiz yok.

“İÇİMİZ YANIYOR”

Deva partisi olarak çalışma ve programlarımız belli. Bir buçuk yılda iki kere genel başkanımızı misafir ettik. Önemli işlere imza attık. Ülkenin meseleleri ile ilgili saha çalışmalarımız var. Ülkemizin geldiği yeri görünce içimiz yanıyor. Geldiğimiz yer içler acısı durumda. Gittikçe işsizlik ve hayat pahalılığı artıyor. Fukaralığı diz boyu yaşıyoruz. Ekonominin düze çıkması için tek adresi var Ali Babacan. Deva Partisi kadroları rüştünü ispat etmiş bir ekip olarak sahaya çıktık. Vatandaş sandığı bekliyor. Önümüzdeki süreçte umudumuzu yitirmeyelim” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

deva-4-001.jpg

 

deva-2-003.jpg

 

deva-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.