DEVA Partisi’nden Ereğli Evleri projesi

DEVA Partisi’nden Ereğli Evleri projesi

DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi ve Karamürsel İlçe Yönetimi tarafından KARÇEV ve ÇEKÜL Vakfı’nın Ereğli Evleri’ni kurtarma Projesi’ne büyük destek veriliyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe, İl Başkan yardımcıları Mimar Tuğba Taşer ve Mimar Kamil Savaş Günbeyaz Karamürsel Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Akpınar’ı ziyaret ettiler, bilgi aldılar. Görüşmede, KARÇEV önderliğinde Karamürsel Ereğli Kentsel Sit Alanı Koruma Sorunsalı kapsamında Kocaeli Üniversitesi ve ÇEKÜL Vakfıyla yürüttükleri projeleri dinlediler. Ereğli’de yapılacak çalışmalara gönüllü olarak katkı sağlayacaklarını belittiler.

 

EREĞLİ’YE KATKI SUNMAYA DEVAM

Konuyla ilgili konuşan DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe şunları söyledi: “Ereğli’deki tarihi evlerin restorasyon projeleri hakkında katkı sunmak için gelen Deva Partisi İl Başkan Yardımcılarımız Mimar Tuğba Taşer Süer Hanımefendi ve Mimar Kamil Savaş Günbeyaz Beyefendi’ye ilçemize verdikleri önem ve tarihimizin ihyasına yönelik verdikleri destek için çok teşekkür ederiz. Ayrıca sunumları ve bilgilendirmeleri için Karamürsel Kültür Sanat Derneği Başkanı Sayın Ahmet Akpınar Beyefendiye de teşekkür ederiz. Ereğli için yapılacak her çalışmada gönüllü olarak katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ev-2-002.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.