Deva Partisi’nde miting coşkusu

Deva Partisi’nde miting coşkusu

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın 2 Temmuz’da Gebze’de gerçekleştireceği Deva Partisi'nin ikinci mitingi öncesinde Genel Başkan Yardımcıları Sanem Oktar ile Mehmet Emin Ekmen ve GMYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar basın mensupları ile bir araya geldi.

Deva Partisi Gebze ilçe binasında düzenlenen basın toplantısına Deva Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sanem Oktar ile Mehmet Emin Ekmen ve GMYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Gebze ilçe başkanı Kemal Memiş, Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç, Darıca ilçe başkanı Muhammed Ali Ünsur, Dilovası ilçe başkanı Ali Çelik, il ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Toplantıda ilk olarak Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş konuşarak, “2 Temmuz mitingi öncesi toplantımıza hoş geldiniz. 2 Temmuz cumartesi günü Gebze Mevlala kapalı pazarda genel başkanın katılımı ile mitingimizi yapacağız. Karşılaştığımız engelleri biliyorsunuz. Garip olan bir durum pankartlarımız her gün artan sayılarla yırtılma ve indirilme oluyor. Kötü niyetli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

“AYRI BİR ANLAMI VAR”

Kemal Memiş'in ardından konuşan Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, "Haziran ayı başından beri miting çalışmalarımız devam ediyor. Kocaeli Gebze ve genel merkezin itimadı bize moral verdi. Gebze'nin tercih edilmesinin ayrı bir anlamı var. Gebze birçok ilden büyük bir ilçe ve tam bir protatif bir Türkiye. Gebze tercihi bir tesadüf değildir. en iyi hesabı yapan ve kadroları en iyi olan parti Deva Partisi’dir. Gebze mitingi Gebze ile Kocaeli'ne inanıldığı için yapılmıştır. Gebzelilerin yakın ilgi ve alakası olduğunu görüyoruz. 2 Temmuz günü Mevlan Kapalı Pazar yerindeki mitingimiz başarılı ve çok ses getirecek bir miting olacak” diye konuştu.  Deva Partisi GMYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar Ali Ufuk Yaşar, Deva Partisi'nin sürekli sahalarda olduğunu ifade etti. 

 

“MİNİ BİR SEÇİM KAMPANYASI”

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “Deva Partisi her gün büyüyen bir parti. 81 ilde 700 küsur ilçede de teşkilatımız görevinin başında. 2021 yılının ortasından bugüne kadar Deva Partisi en çok büyüyen parti oldu. Deva Partisi teşkilatları, üyeleri ile hızla büyüyen bir parti. Beyin gücümüzü parti programı ile ortaya koyduk.  Ülkede miting yapmak çok kolay değil. İlk mitingimizi Gaziantep'te yaptık. Miting alanı dolu dolu olacak. Niye böyle bir yeri tercih ettik? Maalesef Çoban Mustafa Paşa Caminin yanında iki tane miting alanı var. Bunlardan birine 1 Mayıs’ta izin verildi. Buraya 16 gün izin vermek için uğraştırdılar. Kocaeli teşkilatı o kadar güzel bir çalışma ile mini bir seçim kampanyası yürüttüler.

 

“TEŞKİLATIMIZIN GÜÇLÜ OLMASIDIR”

Deva Partisi Kocaeli'de ülke ortalaması üzerinde oy alacak” dedi. Son olarak konuşan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, “Gebze'yi seçmemizin birçok nedeni var. Ama en büyük nedeni teşkilatımızın güçlü olmasıdır. Tüm teşkilata teşekkür ediyorum. Partimiz kurulduğundan beri hiçbir yerde haber olamadık. Bazı mecralar bizi yok sayıp haber yapmıyor. Mitingler bizler için çok çok önemli. İfade özgürlüğü ve basın özgür olmadığı sürece hiçbir sorun çözülmez” dedi.

 

deva-2-010.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.