Deva Partisi Çayırova’dan seri ziyaretler

Deva Partisi Çayırova’dan seri ziyaretler

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cem Evi ile birlikte Bağımsız Metal İşçileri Sendikası’nı ziyaret etti.

Ziyarete Deva Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kaya’da eşlik etti.

Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cem Evi Başkanı Cengiz Dönmez ziyarette yaptığı konuşmada, “Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç Bey’e ve yönetici arkadaşlara bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ziyaret bizleri çok sevindirdi. İlçemizin ve ülkemizin meselelerini istişare etmek için daha sık bir araya geleceğiz “dedi.

Daha sonra söz alan Bağımsız Metal İşçileri Sendikası yöneticisi Hüseyin Tolu ise; ziyaretten çok mutlu olduklarını ve daha sık bir araya gelinmesi gerektiğini ifade etti.

ZİYARETLER BİZİ MUTLU ETTİ

Deva Partisi Çayırova  İlçe Başkanı Saraç’da , “ Bugün Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cem Evi ile beraber Bağımsız Metal İşçileri Sendikasını ziyaret ettik.  Ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Açılış ve Kongre programımıza iştirak eden bu değerli iki kuruma bugün geçte olsa bir iade-i ziyaret yaptık.  Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için her iki başkana da şükranlarımı sunarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.