DEVA Partililerden geçmiş olsun ziyareti

DEVA Partililerden geçmiş olsun ziyareti

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe ve beraberlerindeki il ve ilçe yöneticileri geçtiğimiz günlerde evi basılıp tehdit edilen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti

Geçen hafta evi basılarak ölümle tehdit edilen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, eşi evdeyken yapılan saldırı sonrası yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmiş ve hiçbir AKPartili yöneticinin kendisini telefonla bile arayıp, geçmiş olsun demediğini ifade etmişti. Demokrasi ve Atılım Partisi Kocaeli İl ve Karamürsel İlçe teşkilâtları, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

“ÜLKE SINIRLARI KEVGİRE DÖNDÜ”

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe ve İlçe Yöneticileri’nin gerçekleştirdikleri geçmiş olsun ziyareti samimi bir ortamda geçti. Ülkenin her geçen gün bozulan dengeleri nedeniyle uyuşturucu başta olmak üzere çeşitli bağımlılıklarının hızla yayıldığını belirten DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Ülkemiz sınırlarının adeta kevgire dönmüş hali sadece yabancı göçmenler için değil, aynı zamanda başta uyuşturucu ve silah olmak üzere her türlü zararlı maddenin de geçişinde cazip bir güzergâh haline gelmemize sebep oluyor. Bu da bu tip zararlı maddelere ulaşımı kolaylaştırıyor.

 

DEVA PARTİLİ YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR

Hükumet bir an önce hem insan kaçakçılığına, hem de bu şekildeki başta narkotik olmak üzere her türlü yasa dışı kaçakçılığa karşı tedbir almak zorundadır. Bu anlamda görüyoruz ki ne yazıktır Kocaeli’miz yol güzergâhı üzerinde olması nedeniyle ciddi bir narkotik tehdit altında. Bu tehdit artık öyle dayanılmaz boyutlara ulaşmış ki, bağımlı biri, bir belediye başkanının evini dahi basıp tehditler savurabilecek boyutlara varmış... Sayın Başkanımız’a ve değerli hanımefendiye, ailesine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’a, Deva Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe’ye, İl ve İlçe yöneticilerine nazik ziyaretleri ve vermiş oldukları destek için teşekkür etti.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.