Deva Partililerden Gebzelilere ziyaret

Deva Partililerden Gebzelilere ziyaret

Deva Partisi İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve ilçe yöneticileri Gebzelilerin fikir ve önerilerini almak amaçlıyla Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettiler.

Ziyarette İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş’in yanı sıra, DEVA Partisi İl Teşkilat Başkanı Semih Taşveren, İl Yöneticileri Ali Osman Kılcan, Ensar Emir ve İlçe Yöneticileri Ahmet Demirtaş, Ahmet Yaman, Gülabi Narin, İlçe Koordinatörü Sema Doğan hazır bulundu. Gerçekleşen ziyarette konuşan DEVA Partisi İlçe Başkanı Memiş, “Gebze’de aidiyet bilincini, ortak kültür paydasını olgunlaştırmamız gerekiyor. Bunu sağladığımız taktirde şehrimizde ‘ortak bir kimlik, Gebze kimliğini’ oluşturmuş olacağız. Hepimiz birlikte Gebze’yi oluşturuyoruz. Kimimizin doğduğu il ve yöreler farklı olsa da geçmişimizi unutmadan, bugünümüzü ve yarınımızı Gebzelilik bilinci ve aidiyet duygusu ile pekiştirmeliyiz. ‘Doğduğun yer mi, doyduğun yer mi?’ Diye sorarlar… Ben her ikisi ile ilgili farklı tercihi olanlara saygı duyuyorum.

 

“GEBZE’NİN GELECEĞİ İÇİN UMUT OLDU”

Ancak, ben bu soruya 3. bir cevap veriyorum. Bence ‘kendini bulduğun ve ait hissetiğin yer’ esastır. Gebze, kendimi bulduğum yer, ait hissettiğim yer, yaşadığım şehir… Bunun için, eğer siz de kabul ederseniz, derneğimize üye olmak istiyorum” dedi. Kemal Memiş’in ardından konuşan dernek başkanı Davut Nalbant, “Dernek tarihimizde ilk defa derneğimizi ziyarete gelen bir siyaset ehli üyemiz olmuştur. Özellikle sayın başkanın  ‘Gebzelilik’ vurgusu yaparak, üye olmayı talep etmesi takdire şayandır. Gebze’nin geleceği için umut olmuştur. Örnek olmasını diliyorum, bizi ziyaret eden DEVA Ailesine de teşekkür ediyorum” dedi.  Ziyaret hatıra fotoğrafları çekilerek sona erdirildi.

 

deva-2-006.jpg

 

Haber Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.