DEVA hiçbir partinin devam değildir

DEVA hiçbir partinin devam değildir

DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğa Hakları Çevre Başkanı Ensar Emir, “DEVA Partisi hiçbir partinin devamı değildir. Siyasette yeni bir soluk ve yeni adrestir, alternatiftir. “dedi.

DEVA Partisi  Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve  Doğa Hakları Çevre Başkanı  Ensar Emir ile  Teşkilatlan Başkan Yardımcısı  Serkan  Alpay gazetemizi ziyaret etti.

GEBZE’YE ATAMA YAPACAĞIZ

Partisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Ensar Emir şunları söyledi:

“İl Başkanımız Adem Koç’un atanması sonrası İl yönetim kurulumuzun oluşması ile birlikte  hızlı bir şekilde  Kocaeli’nin 9 ilçesinde  ilçe başkanlığına atamaları yaptık.  Darıca’da  Muhammet Ali Unsur, Çayırova’da Mehmet Saraç ve Dilovası’nda ise Ali Çelik ilçe başkanı olarak atandı.  Gebze, İzmit ve Kandıra’da da en kısa zamanda atama yapacağız, çalışmalarımız sürüyor.   Atamalar için çok sayıda  görev almak üzere başvuru yapan arkadaşlarımız var bunları değerlendiriyoruz ve ona göre bir karar vereceğiz. Teşkilatlanma konusunda ince eleyip sık dokuyoruz”dedi.

ALTERNATİFİZ

DEVA Partisinin siyasetin merkezinde olacağını herkesi kucaklayacağını da ifade eder  Ensar Emir, “DEVA Partisi hiçbir partinin devamı değildir.  Siyasette yeni bir soluk ve yeni  adrestir, alternatiftir. “dedi.

*Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.