Deva Çayırova’dan Cemevi’ne ziyaret

Deva Çayırova’dan Cemevi’ne ziyaret

Deva Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Cem Vakfı Çayırova Şubesi Abdal Musa Cemevi'nin "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" programına kalabalık bir heyetle ve Genel Merkez düzeyinde katılım sağladı.

Cem Vakfı Çayırova Şubesi Abdal MusaCemevi "Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü" etkinlikleri çerçevesinde önceki gün bir program düzenledi. Programa Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda da Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İl Başkan Yardımcıları Özlem Kaya, Ensar Emir, Osman Güzel, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Deva Partisi Çayırova İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Programda söz alan Cemevi Dedesi Mesut Yıldırım, “Deva Partisi yetkililerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Cem Bey’inde heyette olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

 

“AĞIRLAMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ”

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ta programda yaptığı konuşmada, “Bugün İlçe teşkilatımız için önemli bir gün. Zira partimiz için çok önemli bir ismi; Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın Başdanışmanı Sayın Cem Avşar ve İl Başkanımız Sayın Adem Koç Bey’i ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu vesileylede bugün Cem Vakfı Çayırova şubesi Abdal Musa Cemevi ‘Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü’ programına katıldık. Böyle önemli bir günde bizleri misafir eden ve hoş sohbetleri ve ikramlarıyla bizleri karşılayan kurum yöneticilerine ve Cemevi Dedemiz; Sayın Mesut Yıldırım Bey’e şükranlarımı sunarım” dedi. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ise yaptığı açıklamada, “Vakfımızın yöneticilerine ve Dedemiz Mesut Bey’e misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Ülkemizin kardeşlik iklimine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün vakfımızı Genel Başkan Danışmanımız Sayın Cem Avşar ile beraber ziyaret etmenin heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

 

“HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ”

Programda son olarak konuşan Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda da Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, “Bugün Çayırova Abdal Musa Cemevi ‘Yas-ı Matem Orucu ve Aşure Günü’  programında olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun zamandır görüşemediğimiz dostlarımızla beraber olmak bizleri sevindirdi. Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak sorunlarımızı el birliğiyle çözmek için bu ülkenin bütün bireyleriyle elbirliği içinde çalışacağız. İnsan onuruna yakışır bir ülkeyi hep beraber inşa edeceğiz. Bugün bizleri misafir eden vakfımızın Çayırova şubesi yöneticilerine ve dedemiz Mesut Bey’e çok teşekkür ederim” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

deva2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.