DEVA aday adayları tanıtıldı

DEVA aday adayları tanıtıldı

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve üç ilçe yöneticisi, milletvekili aday adaylıklarını gerçekleştirdikleri toplantı ile açıkladılar.

DEVA Partisi’nin Gebze’deki aday adayları için tanıtım programı önceki akşam gerçekleşti. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş’le birlikte, ilçe yönetiminde görev yapan İsmail Aras, Suat Demir ve Mehmet Emin Çelik, istifa ettiler. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen programa DEVA Partisi’nin ilçe başkanları, parti yöneticileri, misafir ilçe başkanları ve aday adaylarının yakınları katılım sağladı. Programda ilk olarak söz alan Aday Adayı Mehmet Emin Çelik, “Partinin kuruluşundan beri DEVA Gebze’de görev yapmaktayım. Taşın altına elimizi koymamız gerektiğini hissettim. Adaylık seyri açıklanana kadar tatlı bir rekabet, hayır yarışı yapacağız, adaylık süreci açıklandıktan sonra da şerre karşı hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

“ÇALIŞTIKÇA KORKMAYACAĞIZ”

Çelik’ten sonra konuşma gerçekleştiren Suat Demir, “Cumhuriyetin 100. yılını atılım yılı olarak görüyorum, DEVA kadroları bizleri en iyi şekilde hizmet edecektir. DEVA’nın kadrolarıyla beraber iktidara yürüyeceğimize inanıyorum. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Demir’in akabinde konuşan İsmail Aras, “Biz doğru sözlü olduğumuz sürece, halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalıştıkça korkmayacağız. Biz böyle yol arkadaşlarına sahip olduğumuz sürece korkmayacağız. Doğruyu hakikati haykıran tek bir kişi kalana kadar korkmayacağız. Geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalara devam ediyoruz.

“BÜYÜK BİR MÜCADELE VERİYORUZ”

DEVA Partisi yola çıktığı ilk günden itibaren memleketin sorunları için 22 tane eylem planı hazırladı. Bunlarda da yer aldığı gibi milletimizin gün yüzü gördüğü günler için çalışacağız. DEVA’nın bir damlası olarak toprağa düştüğümüz vakit, en şiddetli şekilde ilçemize hizmet etmeye çalışacağız. Kazanan Gebze olacak, kazanan Kocaeli olacak, kazanan Türkiye olacak” ifadelerini kullandı. Aday tanıtım programında son olarak konuşan Kemal Memiş, “Geçmişte de birçok siyasi hareket içinde bulundum. Hayat beni bir insanların sıkıntıları için mücadele etmeye itti. Benim için siyasetin zirve noktası DEVA Partisi. Bu çatı altında bu güzel arkadaşlarla büyük bir mücadele veriyoruz. Deva Partisi Gebze İlçe teşkilatına çok büyük teşekkür ediyorum.

“GEBZE’NİN TEMSİLDE ADALET SORUNU VAR”

Bu işler kolay işler değil. Neler yaşadığımız yol arkadaşlarımız bilir. Birlikte müthiş bir şey yaptık. Önemli olan insanların gönlüne girmektir. İktidar önce yüreklerden ve değerlerden başlar. Biz de bunu başardık. Bizim yeni bir siyaset anlayışı, yeni bir ahlak anlayışı yaratmamız gerek. Bizim bir derdimiz var o yüzden DEVA’yı kurduk. Ülkenin yarınları, çocuklarımız için yola çıktık. 3 yıldır mücadele ediyoruz. Listede 1 de olsak, 14 de olsak ülkemiz için canla başla çalışacağız. Gebze’nin temsilde adalet sorunu var. DEVA Partisi kurulduğundan beri biz bu konuyu sürekli ifade ettik. Genel merkezimiz bu konuda bize kulak verdi. DEVA’nın Gebze’ye verdiği önemi çok rahat anlıyoruz. Genel merkezimiz, listeye Gebze bölgesine iyi bir yer verir. Gebze bölgesinin kendi adaylarına sahip çıkmasını istiyorum” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum