Dev projenin temeli atıldı

Dev projenin temeli atıldı

Darıca Emek Mahallesi Kapalı Pazar projesinde temel atma töreni gerçekleştirildi.

Darıca Emek Mahallesi Kapalı Pazar projesinde temel atma töreni gerçekleştirildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Darıca İlçe Müftüsü Zeynel Abidin Çınar, Emek Mahallesi Muhtarı Recep Yelken, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkan Murat Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“MUZAFFER BAŞKAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kuran tilavetiyle başlayan temel atma töreninin açılış konuşmasını Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız yaptı. Atsız, “Bizim hep yanımızda olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başkanımıza şahsım ve esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu kapalı pazarların sayısı artar. Cumartesi ve Salı pazarlarının müjdesini de başkanımızdan bekliyoruz. Tüm esnaflarımızın adına Esnafın abisi ‘Muzaffer Abimize’ çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“ÇOK AMAÇLI KULLANILACAK”

Emek Mahallesi’nde inşa edilecek kapalı pazarın çok amaçlı olarak hizmet vereceğini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ise yaptığı konuşmada “Kapalı Pazar projemizin tamamlanmasıyla birlikte mahallemizde birçok sorunu da aynı anda çözmüş olacağız. 3 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edeceğimiz kapalı pazarda 2 bin 600 metrekare alanda otopark da yaparak mahallemizdeki otopark sorununa da çözüm üreteceğiz. Aynı zamanda 600 metrekare alanda KİGEM binası inşa edeceğiz. 7 derslikli KİGEM ile hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik kişisel gelişim ve eğitim merkezimizi de buraya taşıyacağız. Ayrıca Kurban Bayramlarında modern kesimhane olarak hizmet verecek kapalı Pazar projemiz tam anlamıyla çok amaçlı olarak hizmet verecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.