Dev organizasyona değer katıyor

Dev organizasyona değer katıyor

T.C Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, kurumsal destekçileri ve sponsorları ile her geçen yıl daha da güçleniyor.

TUR 2024’te Lider Formalar, sponsorları ile hedefe koşuyor. Genel Klasman Lideri Turkuaz Forma sponsoru Spor Toto, Sprint Lideri Yeşil Forma Sponsoru MOSSO Bisiklet, Tırmanış Lideri Kırmızı Forma sponsoru Türk Hava Yolları markaları değerli katkıları ile bu eşsiz yarışta dünyaca ünlü bisikletçilere eşlik ediyor. TRT, Lig Radyo ve Radyo D medya sponsorları olarak Tour of Türkiye’nin iletişim ve medya değerini artırıyor. Shimano, nötral servis hizmeti ile yarışa teknik destek veriyor, büyük heyecana ortak oluyor.

TUR’a katılan milyon dolarlık takımların ve dünyaca ünlü pedalların yarattığı değer ise sponsorların takımlara yatırım yapmalarını sağlıyor. Markalar misyonları ve etkileri ile bisiklete değer katıyor. Farklı sektörlerden yüzlerce marka bisiklet sporuna, bu dev endüstriye yatırım yapıyor. Hollandalı dsm-firmenich PostNL takımı, 31 sponsoru, 28 resmi tedarikçisi ile sponsorlukta öne çıkan takımlar arasında…

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.