Dev çınar 99 yaşında

Dev çınar 99 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99’uncu kuruluş yıldönümü dolayısı ile CHP Gebze İlçe Başkanlığı çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda dün gerçekleşen törene CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Doğa Mert Doğan, CHP Gebze Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gebze eski ilçe başkanları Recep Dursun ve Sedat Tatar ile ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bir konuşma yaparak, “Kurtuluş mücadelesinin ve kuruluş iradesinin siyasi önderi Cumhuriyet Halk Partisi 99 yaşında. Bugün bu tarihi mirası coşkuyla kutlamak ve Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını hep birlikte inşa etme kararlılığımızı bir kez daha güçlü bir sesle beyan etmek için buradayız.

 

“SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK”

Saraya karşı milletin kayıtsız şartsız egemenliğinin iradesini esas alan Cumhuriyetimizi yeniden ortak bir değer haline getirmek, demokrasi ile taçlandırmak bugün her şeyden daha öncelikli bir görevdir. Cumhuriyet Halk Partisi, 99. Kuruluş Yıl Dönümünde yine halkımızın umut kaynağı olmanın getirdiği onurlu sorumluluğun bilincindedir. İkinci yüzyılına giren Cumhuriyetimiz, milletin iradesi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin gelecek vizyonu ile yeniden dünyanın saygın bir ülkesi haline gelecektir. Sorumluluğumuz büyük.  Kararlıyız. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti, yine onun eseri olan Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yüceltilerek yoluna devam edecektir. Kuruluş Yıl Dönümümüz kutlu olsun” dedi.

 

chp-2-007.jpg

 

chp-3-002.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.