Destek esnafa can suyu oldu!

Destek esnafa can suyu oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ikinci kez özel halk otobüsü esnaflarına akaryakıt desteği vermesinin ardından açıklama yapan Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, desteğin pandemi sürecinde esnafa can suyu olacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye meclisinde özel halk otobüsleri esnaarına 3 ay süreyle akaryakıt desteği verilmesinin oy birliği ile geçmesinin ardından minibüsçüler açıklama yaptı. Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve kooperatif yöneticileri yaptıkları açıklamada Başkan Tahir Büyükakın , meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

3 AY DEVAM EDECEK

Meclis toplantısının ardından Kongre Merkezi’nin önünde açıklama yapan Mustafa Kurt şunları söyledi: “Bugün yapılan Büyükşehir meclisinde toplu taşıma esnafına akaryakıt adı altında destek geldi. Esnaf dostu belediye başkanımızın çok büyük desteği oldu. Başta başkanımız olmak üzere meclis üyelerine ve başkanın ekibine teşekkür ediyorum. 7 metre üzeri araçlara 2 bin 500, 7 metre altında olan araçlara ise 2 bin lira aylık destek verilecek. Destek 3 ay verilecek.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

 Çok ciddi sıkıntı yaşayan esnaara cansuyu olacak. Esnaf arkadaşlarımız ciddi gayret verdi. Bu gayretimiz devam edecektir. Nisan ayında pandemi durulup sosyal hayat geri geldiğinde rahatlayacağız. Ancak bu zamana kadar biz bu destekle nefes alacağız. Bu desteğin sağlanmasında başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” Özgür Kocaeli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.