DERT OLMASIN DERS OLSUN!

DERT OLMASIN DERS OLSUN!

  Darıca Gençlerbirliği U-17 takımı ile Beylikbağıspor U-17 takımı önceki gün Nene Hatun stadında hazırlık maçında karşılaştı. Karşılaşma...

 

 

Darıca Gençlerbirliği U-17 takımı ile Beylikbağıspor U-17 takımı önceki gün Nene Hatun stadında hazırlık maçında karşılaştı. Karşılaşma Akademi liginde mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nin 4-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. U-17 ligi öncesinde Beylikbağıspor’un bu karşılaşmadan çıkaracağı çokça ders vardı.

 

İLK YARIDA DARICA RÜZGARI

İlk yarıda rüzgarı da arkasına alarak etkili olan Darıca Gençlerbirliği, defansın arkasına attığı toplarla Beylikbağıspor karşısında farka gitti. Sarı yeşilliler tatlı sert futboluyla ikili mücadeleleri genelde kazanmayı başardı. 

Maça ideal kadrosuyla başlayan ve ilk yarıda 4 gol birden bulan sarı yeşilliler ikinci devreye yedek ağırlıklı kadroyla çıkınca oyun üstünlüğünü Beylikbağıspor ele geçirse de skoru değiştirecek gol vuruşları gelmedi. Maçın başlarında yediği goller sonrasında dağılan ve kırılgan bir yapıya sahip olduğu gözlemlenen Beylikbağıspor oyun kurmak ve hücumda çoğalmakta zorlanınca güçlü rakibi karşısında 4-0 lık yenilgiyle ayrıldı. Beylikbağı sezonun ilk maçında karşılaşacağı Gebzespor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.