Dersimiz Meclis

Dersimiz Meclis

Gebze Belediye Meclisi’nin ocak ayı olağan toplantısına MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “Havayı deneyimlesinler” diye genç yöneticileriyle geldi. Meclisi KOMEK usta öğreticileri de takip etti

kutuladi.jpg

AKP Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ateş (sol başkaki) toplantı sonrası belediye meclis üyeleri –soldan sağa-  Mehmet Dinç, Mahmut Yandık, Güler Şahin Gençay, Vahip Angur, Ahmet Hüseyin Çelebi ve Abdullah Kahraman ile. 

 

Gebze Belediye Meclisi’nde yılın ilk toplantısı gerek meclis içi gerekse meclis dışında zaman zaman hayli gerilimli geçti. Meclis toplantısını

 

gebze-bm-ocak-2020---6.jpg

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan,

burak-001.jpg İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Araç ile.


 

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural da takip etti. AKP Gebze İlçe Teşkilatı ise meclisi İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ateş ile izledi. 

HAVAYI DENEYİMLESİNLER DİYE

 

serkan-003.jpg

Uzun süredir belediye meclislerinde gözükmeyen MHP’li Kural meclisi izlemeye hayli geniş bir yönetici heyetiyle geldi. Kural’a ilçe muhasibi Alper Demir ile ilçe yönetim kurulu üyeleri Emre Altıntaş, Burak Çolak ve Selim Çetin eşlik etti. Başkan Kural, “Genç yöneticilerimizi havayı deneyimlesinler diye getirdim” dedi.

ŞEF ERBİL AYDIN DA İZLEDİ

Çeşitli sivil toplum örgütlerinin başkanları ile az sayıda muhtarın da izlediği toplantının sürpriz izleyicileri ise KOMEK kursiyerleri oldu. GESMEK Türk Sanat Müziği Koro Şefi Erbil Aydın’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda usta öğretici meclisi ilgiyle takip etti.

 

ilgi-009.jpgustalar-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.