“Ders çıkarmaya gerek yok!”

“Ders çıkarmaya gerek yok!”

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, pazar günü yapılan referandum sonuçlarını değerlendirirken; “Kazanmasaydık ders çıkartırdık, ama bu...

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, pazar günü yapılan referandum sonuçlarını değerlendirirken; “Kazanmasaydık ders çıkartırdık, ama bu sonuçlardan ders çıkartacak bir durum yok” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, referandum sonuçlarını değerlendirdi. Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, referandum öncesi Darıca’da hedeflerinin yüzde 70 olduğuna dikkat çekerek, yüzde 57.5 oy aldıklarını söyleyerek; “Süreci belki biz de iyi anlatamadık.” Dedi. Referandum sonrası AK Parti Çayırova ilçe başkanını yaptığı açıklamaları da talihsizlik olarak değerlendiren Bıyık, CHP Darıca’nın itirazının reddedildiğini, Darıca’da “Tercih” yerine hiç “Evet” mührü kullanılmadığını vurguladı. MHP yönetimine teşekkür eden Bıyık, Darıca’da belediye ve teşkilatlarda FETÖ mensubu olmadığına dikkat çekti.

BELEDİYE KASASINDAN TEK KURUŞY ÇIKMADI MI?

Gazetemizin seçim bütçesi ile ilgili sorusunu cevaplayan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise; “Referandum sürecinde belediye kasasından tek kuruş çıkmadı. Referandumda Darıca’da 300 bin TL parti bütçesinden harcama yapıldı. Bu da genel merkez, il teşkilatımız ve partimizi sevenlerin desteği ile oldu. Muhalefet kendi iktidar olduğu yerde nerelere neler harcanmış ona baksın?” Karabacak’ın bu sözleri; “Makam aracını kullanırken de yakıtı parti bütçesinden mi kulandı?” sorusunu akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.