“Derneklerin görüşü bizim için önemli”

“Derneklerin görüşü bizim için önemli”

  Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze’de bulunan hemşeri dernekleri ile toplantılara başladı. Beybaba İskender’de ilki...

 

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze’de bulunan hemşeri dernekleri ile toplantılara başladı. Beybaba İskender’de ilki gerçekleşen yemekli toplantılarda Gebze’deki Düzceliler Derneği Başkanı Mahir Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ağırlandı. Beybaba İskender’de Gebze’deki Düzceliler Derneği Başkanı Mahir Tezcan, Başkan Yardımcıları Hüseyin Altaş, Ziya Kazak, Genel Sekreter Mustafa Kır ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demir’i, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Başkan Yardımcıları Galip Öğmen ve Mehmet Çergel ağırladı.

 

“GEBZE’DE YAŞAMAYA DEVAM ETSİN”

Kendilerini sadece seçim zamanı hatırlayan siyaset anlayışından bıktıklarını ifade eden Gebzedeki Düzceliler Dernek Başkanı Mahir Tezcan, “Bizler siyasiler için sadece seçim zamanları oy deposu olarak görülüyoruz. O zamanlar bizlerin kapılarını aşındıranlar seçimler geçtikten sonra kapımızdan değil sokağımızdan geçmiyor. Bizleri sürekli arayan sürekli bizlerle olan insanlara destek vereceğiz. Bizlerde bu kentin sorunlarına vakıfız nelerin yapılması gerektiğini ya da yapılmaması gerektiğini içinde yaşayarak görüyoruz. Birde buradan seslenmek istiyorum siyasi partilere adaylarını seçerken seçimden sonrada Gebze’de yaşayan ve yaşamaya devam eden adaylardan seçsinler” dedi.

 

“HALKIMIZ HİZMETE OY VERECEKTİR”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Cumhuriyet tarihinin en karanlık günlerini yaşamaktadır. Gebze içinde böyledir durum. Başkan Köşker hazırladığı projelerin anca çeyreğini yapabilmiştir. Birkaç tanesi daha bitmemiştir biz onları bitti kabul ettik ki Çeyrek Başkanlığı hak edebilsin yoksa onu bile hak edemeyecek konumdadır. Gebze rahmetli Penbegüllü zamanında yapılan çalışmalarla hala yaşamaktadır. Gebzeli bunu hak etmiyor. Gebzeli hizmet bekliyor ve bu beklediği hizmeti de ancak ve ancak Saadetli bir belediye ile alabilecektir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.