Dernekler birliği resmileşiyor

Dernekler birliği resmileşiyor

Gebze Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Rençber ve dernek yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi İsmail Kadı ile görüşerek gerçekleştirecekleri...

Gebze Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Rençber ve dernek yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi İsmail Kadı ile görüşerek gerçekleştirecekleri proje ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Gebze Dernekler Birliği Başkanı ve Gebze Rizeliler Dernek Başkan Yardımcısı Mustafa Rençber ile Gebze Dernekler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Cenap Köksal, Kocaeli Karabük Eflanililer Dernek Başkanı Bahrin Körkçü, Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı İsmail Yılmaz ve Gebze Kars, Ardahan, Iğdır Derneği Başkanı Metin Baytöre dün gazetemizi ziyaret ettiler. Gebze Dernekler Birliği’nin resmileştireceklerini ifade eden Mustafa Rençber, “Bundan böyle dernekler birliği resmi bir kurum olacaktır” dedi.

GEBZE’YE DEĞER KATACAĞIZ

Gebze’nin gelişmesi için Gebze Dernekler Birliği olarak ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade eden Rençber, “Dernekler birliği siyasi partiler üstü bir kurumdur. Gebze’nin faydasına olacak olan her projeyi ve çalışmayı destekleyeceğiz. Bundan önce yapıldığı gibi sadece bir kartvizit olarak değil dernekler birliğini aktif hale getireceğiz. Bu konuda başta basınımızın desteğini görmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.