Dernekler Arslan’a gitti

Dernekler Arslan’a gitti

 Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu yeni göreve başlayan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli Hemşeri Dernekleri...

 

Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu yeni göreve başlayan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Erol Akalın yönetim kururlu üyeleri Erol Ateş, Fatih Soylu, Mahir Tezcan, Nevzat Bozkuş, Bülent Çevik, Mikail Ozan, Sabri Emecan İhsan Ateş hazır bulundu.

KAYMAKAMA BİLGİ VERDİ

Ziyarette Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Erol Akalın, göreve yeni başlayan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diledi. Birlik ve beraberlik içinde Gebze’de çok iyi işlere imza atacaklarını söyleyen Başkan Akalın, Federasyonun yapmış olduğu çalışmalar hakkında Kaymakam Arslan’a bilgi verdi. Ziyaretten son derece memnun olan Kaymakam Arslan ise “Sizlerin görüşleri bizim için önemlidir. Elimden geldiği kadar sizlere destek olacağım. Ortak bir ses olup Gebze’de çok güzel işlere imza atacağız” diye konuştu. Kaymakamı ziyaret sonrasında Mısır yaşanan olaylar ile ilgilide açıklama yapan Federasyon Başkanı Erol Akalın, Mısır’da yaşan olayları kınadıklarını ve yaşanan bu insanlık dışı zulmün biran önce bitmesini gerektiğini ifade etti. Akalın, ayrıca mısırdaki olaylar nedeniyle bazı derneklerin yapmış olduğu organizasyonları iptal ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.