Derma Queeen Güzellik Merkezi açıldı

Derma Queeen Güzellik Merkezi açıldı

Merkezi Kadıköy’de bulunan Derma Queen Güzellik Merkezi Gebze Yeniçarşı Hüseyin Ağa İş Merkezi ikinci katında hizmete girdi.

İstanbul Kadıköy’de 4 ayrı şubesi bulunan ve beşinci şubesini de Gebze’de açan Derma Queen yönetim Kurulu Başkanı Derviş Gedik, gazetecilerle David Peple Cafe’de kahvaltıda bir araya geldi ve Gebze bölgesinde önemli bir yatırıma imza attıklarını söyledi. Estetik ve güzellik alanında birçok alanda hizmet verdiklerini, ISO 9001 ve ISO 10002 belgelerine sahip olduklarını da ifade eden Gedik, ““Ayrıca Türkiye’de ilk defa Kadıköy 13. Noterliği ile yaptığımız anlaşma sonucunda; epilasyon konusunda başarılı olunmadığı takdirde müşterilerimizin ödemiş olduğu ücreti geri ödüyoruz” dedi. Bundan sonraki hedeflerinin her il ve ilçede şubeler açmak olduğunu da söyleyen Gedik, 2022 yılı sonuna kadar Bursa, İzmir, Ankara, Çanakkale ve Balıkesir illerinde şubeler açmak olduğunu ifade etti. Kimse ile rekabet halinde olmadıklarını sadece işlerini çok iyi yapmaya çalıştıklarını söyleyen Gedik, “biz yolumuza devam ediyoruz. Güzellik merkezine gitmeden vatandaşların iyi bir araştırma yapmalarını öneriyorum” dedi.

 

20 UZMAN PERSONEL

Daha sonra gazetecilere Derma Queen Güzellik Merkezini gezdiren Gedik, 400 metre kare alanda son derece modern cihazlar ve hijyenik ortamda bay ve bayanlara güzellik ve estetik alanında 20 civarında uzman personel ile hizmet verdiklerini ifade ederek toplam yatırım maliyetinin yaklaşık 3 milyon TL olduğunu hatırlattı. Gedik, Gebze şubesinin önemli olduğunu hatırlatarak, Bursa, Sakarya, Düzce ve İzmit’ten Gebze şubesine özel olarak hizmet almaya gelen çok sayıda müşterilerinin olduğuna dikkat çekti. Aynı zamanda Gelecek Partisi Kültür ve Sanat Politikaları Genel Başkan Yardımcısı olduğunu da hatırlatan Derviş Gedik, Gebze’nin il olmasını da cani gönülden arzu ettiklerine dikkat çekti.

 

merkez-2-004.jpg

 

merkez-3-001.jpg

 

merkez-4-001.jpg

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.