Derincespor’un gençleri var: 1-2

Derincespor’un gençleri var: 1-2

3.Lig 1.Grup’ta Play-Off yarışı yapan Belediye Derincespor, zorlu İstanbul deplasmanında Çatalcaspor karşısında sınav verdi.

Geçen hafta sahasında Ağrıspor’u 5-0 gibi farklı skorla yenen Belediye Derincespor, düşme hattının hemen üzerinde bulunan, bu korkuyu yaşayan Çatalcaspor’a konuk oldu. Bu yarıda temsilcimiz Uğurcan İkikardeş ile fırsatlar buldu, bunları değerlendiremedi. 42’de korner ataşında arka direkte top Derincespor defans oyuncusunun eline vurdu, hakem de penaltı verdi. Çatalcaspor, penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

BAYRAKTAR VE GEDİK SAHNEDE

Maçın ilk yarısını 1-0 yenik tamamlayan Derincespor, ikinci yarıda stoper Berkay Çakır’ın yerine kanat oyuncusu Uğurcan Bekçi’yi aldı. Bu değişiklik takımın hücum gücünü de arttırdı. İkinci yarının hemen başında rakip de 10 kişi kalmasından sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz, 86’da Furkan Gedik’in pasında 79’da oyuna giren genç Eren Bayraktar’ın golüyle skoru 1-1’e getirdi. Bir dakika sonra bu kez Eren getirdi, Furkan Gedik attı, maçı da temsilcimiz 2-1 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.