Derincespor’da moraller bozuk

Derincespor’da moraller bozuk

Uzun bir aradan sonra ilk mağlubiyetini Kemer deplasmanında alan Derincespor, bu hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Eserler Erokspor maçının hazırlıklarına moralsiz başladı.

TFF 3. Lig 2. Grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz Belediye Derincespor, geçen hafta sonunda deplasmanda Kemerspor 2003’e 2-1 mağlup olarak uzun bir aradan sonra ilk mağlubiyetini aldı. Alınan mağlubiyetin ardından Belediye Derincespor’a moraller alt üst oldu. Teknik direktör Bülent Baturman gözetiminde bu hafta sonunda sahasında oynayacağı Esenler Erokspor maçının hazırlıklarına moralsiz başlayan sarı lacivertli futbolcular oldukça moralsiz görüldü.
TELAFİ EDECEĞİZ
Lig’de 19 maçta 8 galibiyet 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan sarı lacivertli temsilcimiz 30 puanla 5.sıradaki yerini korumayı başardı. Play-Off grubu için mücadele veren Belediye Derincespor, 30 puanla 4.sırada yer alan Esenler Erokspor’u kendi sahasında mağlup etmek isteyecek. Teknik patron Bülent Baturman” Esenler Erokspor maçı bizim için çok önemli bir mücadele bu zorlu maçı kazanıp, geçen haftayı telafi etmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde olacak”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.