Derincespor rakip tanımıyor

Derincespor rakip tanımıyor

Kocaelispor ile aynı grupta yer alan temsilcimiz Belediye Derincespor, zorlu rakiplerini içerde dışarıda tek tek safdışı etmeyi başardı.

Play-Off grubuna kalma mücadelesi veren temsilcimiz, bu hafta deplasmanda Turgutluspor’a konuk olacak.
MORALLİ BAŞLADILAR
TFF 3.Lig 2. Grupta Kocaelispor ile aynı grupta mücadele veren Belediye Derincespor, geçen hafta sonunda evinde Cizrespor’u 2-1 mağlup ederek ikinci sıraya yükseldi. Ligin ikinci yarısında yüksek bir performans ile zorlu rakiplerini bir bir dizen getiren sarı lacivertli temsilcimiz bu hafta deplasmanda oynayacağı grubun en dişli ve şampiyonluk mücadelesi veren Turgutluspor maçının hazırlıklarına Teknik direktör Bülent Baturman gözetiminde oldukça moralli başladı.
İKİNCİ YARIDA 6 GALİBİYET
Ligin ikinci yarısına deplasmanda Alemdağspor ile berabere kalarak başlayan Belediye Derincespor, 10 karşılaşmada iki beraberlik, bir mağlubiyet ve 6 galibiyet alarak grubunda Kocaelispor’un ardından en istikrarlı takımı olmayı başardı. İkinci yarıda temsilcimiz Belediye Derincespor, Alemdağ ve Fethiye maçlarından bir puan çıkardı. 20’nci hafta maçında deplasmanda Kemerspor’u 2-1 sürpriz bir sonuçla mağlup oldu. Temsilcimiz, Fatsa, Kocaelispor, Ağrıspor, Elazığ, Payas ve Cizrespor maçlarını kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.