Derincespor İçel’e hazırlanıyor

Derincespor İçel’e hazırlanıyor

Geçtiğimiz Pazar günü sahasında Erokspor’a 1-0 mağlup olan, ligin ikinci yarısında ilk yenilgisini alan Belediye Derincespor, bu hafta deplasmanda grubun bir diğer şampiyon adayı İçel İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Belediye Derincespor Teknik Sorumlusu Murat Parlak, Erokspor karşısında futbolcularının çok iyi mücadele ettiğini belirterek, “Rakibimiz ligin en bütçeli, en iyi takımlarından biri. Karşılaşma öncesi nasıl oynamamız gerektiği konusunda çok iyi çalışmıştık. Bunu da sahada uyguladık. Rakibimize ilk yarıda bir şut imkanı verdik, bunun dışında maç ortadaydı. Rakibin kaleyi bulan ikinci şutu ise yerden sekip kalecimizi yanılttı, bu golle mağlup olduk. Yenilgiyi hak etmedik” dedi.

TAYFUN’UN SAKATLIĞI VAR

Ligin ikinci yarısının ilk 4 haftasında ligde Play-Off hattında bulunan güçlü rakiplerle karşılaşan Belediye Derincespor, Edirnespor’u 1-0 yendi, Kırıkkale ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Temsilcimiz, Erokspor’a ise mağlup oldu. Bu kez Pazar günü deplasmanda oynayacağı İçel İdman Yurdu karşısında puan almak istiyor. Belediye Derincespor’da Erokspor maçında sakatlanan Tayfun’un tedavisine devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.