Derincespor AŞ Play-Off’ta: 1-3

Derincespor AŞ Play-Off’ta: 1-3

Süper Lig B Grubu’nda 23.hafta maçları oynandı. Play-Off yarışını yakından ilgilendiren maçta Suadiyespor, evinde Derincespor AŞ’yi konuk etti.

Ligin ikinci yarısında yaptığı çıkışla Play-Off yarışına ortak olan Suadiyespor, geçen hafta deplasmanda Güneşspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Yeşil-Beyazlı ekip, önceki günde evinde Play-Off hattında bulunan bir diğer iddialı takım Derincespor AŞ’yi konuk etti. Derincespor AŞ, maçın ilk yarısını Sergen Şenses’in attığı golle 1-0 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısında Derincespor AŞ, Gökalp Çakan ve Gökhan Özkanlı’nın attığı gollerle skoru 3-0’a getirdi.

SUADİYESPOR’UN UMUDU AZALDI

 Son dakikalarda Suadiyespor, penaltıdan attığı golle skoru 3-1 yaptı. Maçı da 3-1 kazanan Derincespor AŞ, Diliskelesi ve Menderes Gençlikspor’dan sonra Play-Off’a çıkan üçüncü takım oldu. Suadiyespor ise üst üste aldığı iki yenilgi ile Play-Off’a çıkma şansını mucizelere bıraktı. Bu grupta oynanan bir diğer maçta ligin iki rahat takımının karşılaşmasında Başiskele Belediye ile Hereke Yıldızspor karşılaştı. Maçın ev sahibi ekip 5-3 galip bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.