Derincespor AŞ Bağdat’ı durdurdu: 3-1

Derincespor AŞ Bağdat’ı durdurdu: 3-1

Bu sezon Süper Lig’in flaş takımı olan, normal sezonu şampiyon bitiren Bağdatspor, Play-Off’a da 2’de 2 yaparak başlamıştı. Kırmızı-Siyahlı ekip, önceki akşam Derincespor AŞ deplasmanında 3-1 mağlup oldu, uzun bir aradan sonra yenilgi ile tanıştı.

Süper Lig Play-Off’ta iki iddialı takımı karşı karşıya getiren maçta Derincespor AŞ ile Bağdatspor’un mücadelesi nefes kesti. Maçın ilk yarısında Derincespor AŞ, yeni transferi bir dönem Boluspor forması da giyen Lokman Akyıldız’ın 22’de attığı golle 1-0 öne geçti. 45+2 Bağdatspor kalecisi Şahin, Özgür Dağdelen’i düşürdü. Penaltı atışını Lokman kullandı, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 90+4’de Bağdatspor, Bedirhan Özkanlı’nın attığı golle farkı 1’e indirdi, Derincespor AŞ soyunma odasına 2-1 önde girdi.

EŞİTLİK SAYISINI GETİRMEDİ

Maçın ilk yarısını 2-1 geride bitiren Bağdatspor, ikinci yarıya iki stopere Kubilay ve Serkan Uzun’u çıkardı, yerlerine Furkan Uzun ve Akın Ünal’ı alarak başladı. Bu yarıda golü düşünen Bağdatspor, oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen pozisyon bulmakta zorlandı. 70’de ikinci yarı oyuna giren Bağdatsporlu Beratcan Altınova, kaleci Efe’nin boğazına sarıldığı için kırmızı kart gördü. Golü Bağdatspor ararken, 90+2’de Özgür Dağdelen uzaktan attığı şutla skoru 3-1 yaptı. Uzatmanın son bölümünde Derincespor AŞ’den Burak Arslan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü, maçı da ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.