Derince’de keyifler yerinde

Derince’de keyifler yerinde

TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Belediye Derincespor, ligin ikinci devresinin ilk maçında Crıptoswaps Edirnespor’u 1-0 mağlup ederek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı.

TFF 3. Lig temsilcilerimizden Belediye Derincespor, 3. Gruptaki mücadelesine moralli başladı. Temsilcimiz ikinci devresindeki ilk karşılaşmasını Criptoswaps Edirnespor ile oynadı. İlk dakikadan son dakikaya kadar üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz karşılaşmadan Muhammed Enes Yılmaz’ın golü ile 1-0 galip ayrıldı. İlk devrenin son karşılaşmalarında istenileni veremeyen temsilcimiz Belediye Derincespor, aldığı bu galibiyetle birlikte moral depoladı ve ikinci devreye iyi bir başlangıç yaptı.

 

MUHAMMED BOŞ GEÇMEDİ

3. Lig’de mücadele eden ve hedefini Play-Off belirleyen sarı-lacivertli ekibin yetenekli golcüsü Muhammed Enes Yılmaz bu maçta da boş geçmedi. 25 yaşındaki genç forvet 65. Dakikada kaleciye şık bir çalım atıp temiz bir vuruş gerçekleştirerek golü attı ve takımına galibiyeti getirdi. Belediye Derincespor’un en golcü ismi olan Yılmaz, bu gol ile birlikte ligdeki 6. golüne imza attı. Temsilcimiz hafta sonu deplasmanda Kırıkkalae Büyük Anadoluspor’a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.