Derince’de izin bitti

Derince’de izin bitti

16 Kasım Cumartesi günü Ofspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Belediye Derincespor, Teknik direktör Bülent Baturman nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor.

EMRE TURGUT KATILMADI
Fikstür gereği on ikinci haftayı müsabaka oynamadan geçiren Belediye Derincespor’da teknik direktör Bülent Baturman, sarı lacivertli futbolculara bir gün izin verdi. Bir haftalık aranın ardından on üçüncü haftada deplasmanda oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarına dün yapılan hafif antrenman ile başladı. Teknik direktör Bülent Baturman gözetimindeki antrenmana omzundan ameliyat olarak sezonun ilk yarısını kapatan Emre Turgut katılmadı.
YİĞİT ALİ CEZALI
Fikstür gereği geçen haftayı bay olarak geçiren Belediye Derincespor, cumartesi günü Trabzon temsilcisi Ofspor maçının hazırlıklarına sıkı bir şekilde sürdürüyor. Suni Çim sahada oynanacak olan Ofspor maçının hazırlıklarını körfez Esentepe Stadı’nda sürdüren sarı lacivertliler bugün ve yarın yapacağı teknik ve taktik idmanlarını ile çalışmalarını sürdürecek. Sarı kartı cezalısı Yiğit Ali Bayrak, cumartesi günün oynamayacak olan Ofspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.