Derince’de durmak yok

Derince’de durmak yok

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Play-Off’un en iddialı ekibi olan Belediye Derincespor haftayı fikstür gereği bay geçecek olmasına rağmen çalışmalarını Teknik Direktör Bülent Baturman önderliğinde sürdürüyor.

SIRADA OFSPOR VAR

Turgutlu deplasmanından puanla dönen Belediye Derincespor iki günlük izinin ardından çalışmalarını Teknik Direktör Bülent Baturman nezaretinde sürdürüyor. Sarı lacivertli ekibin haftaya sahasında konuk edeceği Ofspor maçı öncesinde çalışmaları bu hafta aralıksız devam edecek. Tüm ekibin moralleri yerinde olduğu görülen Belediye Derincespor kalan maçlarından en iyi sonuçlarla ayrılarak Play-Off mücadelesinin ardından 2. Lig’e yükselmeyi hedefliyor. 

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Bülent Baturman “Turgutlu deplasmanında kazanabilirdik. Fakat bir puanla ayrıldık. Geriye dönüp bakmaya gerek yok. Şimdi fikstür gereği önümüzde uzun bir zaman var. Maçlar seyircisiz oynanacak açıklamasının ardından biz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Fakat önümüzdeki günlerde nasıl bir karar alınır bilmiyoruz. Bizim hedefimiz ne şartlarda olursa olsun rakiplerimiz karşısında sahaya çıktığımızda sadece kazanmayı düşüneceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.