Derince kendine geldi

Derince kendine geldi

3.Lig 3.Grup’ta sezona çok kötü başlayan, ilk 5 maçından galip gelemeyen Belediyespor, son haftalarda toparlandı. Sarı-Lacivertli ekip, son 4 maçında 10 puan topladı, gelecek haftalar içinde umutlandı.

Ligde oynadığı ilk 5 maçta sadece 4 puan toplayabilen, galibiyeti bulunmayan Derincespor, 4 maçında Ofspor ve Karabükspor’u 1-0 ve son olarak Gümüşhanespor’u da 2-0 mağlup etti. Sahasında Orduspor ile de 1-1 berabere kalan temsilcimiz, son 4 maçından 10 puan topladı puanını 14’e çıkardı, düşme hattından Play-Off yarışına ortak oldu. Haftaya 7.sırada giren Belediye Derincespor’un Play-Off hattı ile arasındaki puan farkını da ikiye indirdi.

PAZAR GÜNÜ LİGDE CEYHANSPOR

Bu sezon kupada üçüncü tura yükselen Belediye Derincespor, Süper Lig takımlarından Altay ile eşleşti. Sarı-Lacivertli ekip, yarın İzmir’de 15.30’da başlayacak maçta Süper Lig rakibiyle karşılaşacaktı. Temsilcimiz, kupadan sonra ise lige dönecek, 31 Ekim Pazar günü sahasında Ceyhanspor’u konuk edecek. Belediye Derincespor’da kupa maçı öncesinde Ramazan Özkabak’ın sakatlığı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.