Derince iddialı geliyor: 2-1

Derince iddialı geliyor: 2-1

Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Belediye Derincespor, 2.Lig’in iddialı ekibi Eyüpspor ile oynadığı hazırlık mücadelesini 2-1 kazandı.

SIKI ÇALIŞIYORLAR

Geride bıraktığımız sezon tarihinde ilk yer aldığı 3. Lig’e damga vuran ve Kocaelispor’un ardından grubunu ikinci sırada tamamlayan Belediye Derincespor, yeni sezon öncesi teknik ekip ve kadroda önemli revizyona giderek bir önceki sezon yarım kalan 2.Lig hayalini gerçekleştirmek hedefiyle sezona başlayacak. Bu doğrultuda teknik direktör Uğur Balcıoğlu yönetiminde sıkı bir çalışma dönemi geçiren sarı-lacivertliler, Bolu’da kampa devam ediyor.

İLK YARIDA SONUCA GİTTİ

Bolu’daki çalışmalarını hazırlık müsabakaları ile pekiştiren temsilcimiz, önceki gün bu sezon iddialı bir kadro kuran 2.Lig ekibi Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Lig havasında geçen karşılaşmada Eyüpspor, Taha Balcı’nın 7’inci dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu gole 12’de Mehmet Tosun ile cevap veren Derince ekibi, Tayfur Yılmaz ile 35’te 2-1 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmayı bu skorla kazanan sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi umut vermeye devam etti. Temsilcimiz bugün saat 10.00’da Bursa Yıldırımspor ile oynayacağı hazırlık maçıyla birlikte Bolu kampını tamamlayarak şehre geri dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.