Derince Hastanesi için deprem ihalesine çıkılacak

Derince Hastanesi için deprem ihalesine çıkılacak

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin depreme dayanıklı olup olmadığı, dayanıklı değilse nasıl bir çalışmanın yapılması gerektiği ile ilgili rapor hazırlanması için 14 Nisan’da ihale yapılacak.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hastane binasının depreme dayanıklı olup olmadığı ile ilgili ihaleye çıkıyor. Deprem Tahkik ve Güçlendirme Uygulama Projesi ihalesi ile mevcut hastane binasının depreme dayanıklı olup olmadığı, değilse ne yapılması gerektiği ile ilgili çalışma yapılacak. İhale, 14 Nisan Cuma günü saat 10.00’da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

TAMAMI İÇİN ELDEN GEÇECEK

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yapılacak ihale ile hastane binasının depreme hazır olup olmadığı, bina depreme yönetmeliklerine uygun değilse nasıl bir çalışma yapılacağı ile ilgili rapor hazırlanacak. Hazırlanacak rapor çerçevesinde İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı çalışma yapacak. Bu çalışma sadece Derince için değil 1999 depreminden önce yapılmış tüm hastaneler için ayrı ayrı ihaleye çıkılarak yapılacak.

Haber: Tuğçe YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.