Derince Belediyesini yasa boğan ölüm

Derince Belediyesini yasa boğan ölüm

Derince Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğünde kontrol görevlisi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası 48 yaşındaki Ziya Aras, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Derince Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğünde kontrol görevlisi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası 48 yaşındaki Ziya Aras, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haber ile birlikte Aras'ın ailesi, mesai arkadaşları ve yakın dost ile akrabaları yasa boğuldu.

1994 yılından bu yana Derince Belediyesi'nde çalıştığı öğrenilen Aras’ın işten çıktıktan kısa bir süre sonra saat 18:30 sularında sırt ağrısı şikayetiyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine gittiği ve aniden fenalaştığı,  kalp krizi geçirdiği belirlenen Aras’ın doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Aras'ın vefatını duyan yakınları, çalışma arkadaşları, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri hastaneye akın etti. Ziya Aras'ın babası Şemseddin Aras, evladını kaybetmenin acısı ile fenalık geçirdi. Acı haberi alan AK Parti önceki dönem İl Başkanlarından Mahmut Civelek ve Derince önceki dönem Belediye Başkanı Haydar Bulut'ta hastaneye gelerek sabır dileklerini iletti.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.