Derbent, umut verdi

Derbent, umut verdi

Bu sezon BAL’da ilk yılını yaşayacak olan Derbentspor, hem teknik heyetinden, hem de futbolcu kadrosunda değişime gitti, yeni bir takım kurdu.

Kırmızı-Beyazlı ekip, önceki akşamda ilk hazırlık maçına çıktı, İstanbul Bulvarspor ile karşılaştı. Acısu Stadı’nda oynanan maçı Derbentspor son dakika golüyle 3-2 kazandı.

 KARTAL BULVAR’I KONUK ETTİ

Derbentspor’un rakibi, geçen yıl BAL’da 54 puan toplamasına rağmen statü gereği küme düşen İstanbul Kartalspor’du. Derbentspor maça Sarp, Oğuzhan, Serdar, Erman, M.Ali Kurun, Hüseyin, Emirhan, Cliss, Onur Cebeci, Fatih ve Eren Demiray on biri ile başladı. Derbentspor, kadrosunda çok önemli isimleri bulunduran rakibi karşısında maçın hemen başında 1-0 geriye düştü. 30’uncu dakikada Emirhan sakatlandı, yerine Tayyip girdi. Tayyip, 42’de eşitliği sağladı, iki dakika sonra da Onur Cebeci ile 2-1 öne geçti. 

İKİNCİ YARI AYRI TAKIM

Maçın ilk yarısını 2-1 önde tamamlayan Derbentspor, bu yarıda kadrosunda önemli değişiklikler yaparak başladı. Kalede Yasin başlarken defansta Mehmet, Ömer, Burak ve Emir, orta sahada Ali, Samet Pişkin, Batuhan, Yasir ve Sedat Bayoğlu, forvette ise Onur Cebeci yer aldı. Konuk ekip, ikinci yarının hemen başında eşitliği sağladı. Maçın ikinci yarısında iki takımda net fırsatlar buldu. Derbentspor, 90’ıncı dakikada Sedat’ın attığı golle ilk hazırlık maçında 3-2 galip ayrıldı, lig içinde umut verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.