Depremzedeler için ahşap ev üretiyorlar

Depremzedeler için ahşap ev üretiyorlar

Gebze’de bulunan ÇNR AMBALAJ Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Çınar, depremzedeler için toplam 5 milyon TL’lik bir bütçe ayırdıklarını açıkladı.

Gebze Pelitli Mahallesi’nde bulunan ÇNR AMBALAJ Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili birden etkileyen iki büyük depremin ardından hızla deprem bölgeleri için yardım başlattı. ÇNR AMBALAJ Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Çınar, depremzedeler için 5 milyon TL’lik bir bütçe ayırdıklarını açıkladı. ÇNR AMBALAJ Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Çınar, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili birden etkileyen iki büyük depremin ardından hızla depremzede vatandaşlarımız için ne yapabilirizi düşünmeye başladık.

“AHŞAP EV ÜRETİMİNE BAŞLADIK”

Gebze Belediyesi ile koordineli olarak hareket edip depremzede vatandaşlarımıza kış mevsimi nedeniyle sıcak bir yuva yapma projesi başlattık. Acilen CNRWOOD markamızla depremzedeler için ahşap ev üretimine başladık. İlk sevkiyatımız Hatay Samadağ’ı bölgesine olacak. Projemize gönüllü hayırsever iş adamlarının bu projeye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca değişik illerden gelen yardım sever vatandaşlar ahşap ev üretimine destek veriyorlar. Bu soğuk havada depremzede vatandaşlarımıza bir sıcak yuva sağlamak öncelikle görevimiz olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.