‘Deprem bir kader olmamalı’

‘Deprem bir kader olmamalı’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 17 Ağustos depreminin yıldönümü vesilesiyle düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, “Deprem bir kader olmamalı.” dedi.

nail-ciler.jpg

Gebze Ticaret Odası 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 19. yıldönümü vesilesiyle ‘Deprem Gerçeği’ konulu bir panel gerçekleştirdi. 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 19. yıldönümü vesilesiyle Gebze Ticaret Odası, Gebze Teknik Üniversitesi ve TÜBİTAK MAM işbirliğinde ‘Deprem Gerçeği’ konulu bir panel gerçekleştirdi. GTO Meclis Salonu’nda dün gerçekleşen panele Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir, TMMOB Mimarlar Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, GTO Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

TOPLANMA MERKEZİ İSTİYORUZ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaparak, “Bugünlerde konuşmak çok zor. Deprem bir kader olmamalı. Deprem güçlü ancak biz daha güçlü olabiliriz. Tüm dünyaya örnek olabilecek bir bölgede yaşıyoruz. Bu bölge çok değerleri kaybetti. 17 binden fazla vatandaşımızı kaybettik. Deprem konusunda gerekli tedbirleri almak zorundayız. Oda olarak birkaç kurumla bir araya geldik. Bölgemize bir deprem simülasyon merkezi kazandırmak istiyoruz. Depremin bir kader olmadığını anlatmak istiyoruz. Yetkililerden depremde bir toplanma merkezi istiyoruz. Talep ettiğimiz yer modern bir toplanma merkezi. Askeri Kışla millet parkı oluyor. O yerin altyapısı hazırlanarak depremde toplanılabilecek modern bir yer yapılabilir.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.