Deniz planı yapanlara kötü haber!

Deniz planı yapanlara kötü haber!

Hafta sonu için, deniz planı yapan vatandaşları üzen haber Kandıra Kaymakamlığından geldi. Kaymakamlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumartesi günü 4 plaj dışında, pazar günü ise tüm plaj ve koylarda denize girmenin yasaklandığı duyuruldu

Uzun süreden bu yana mevsim normallerinin üzerinde seyreden güneşli ve sıcak havalar, geçtiğimiz Çarşamba günü, yerini parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı havalara bıraktı. Havaların serinlemesi, sıcaktan bunalan vatandaşların büyük bir bölümü tarafından sevinçle karşılanırken, daha önceden tatil ve deniz planı yapanlar ise bozulan hava koşullarına üzüldü.

TEDBİR ALINDI

Çarşamba gününden bu yana, 4 plaj haricinde denize giriş yasaklanırken, olumsuz hava koşulları nedeniyle, hafta sonu için Kandıra Kaymakamlığının almış olduğu tedbirler de yazılı olarak duyuruldu. Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda Cumaretsi 4 plaj dışında, pazar günü ise tüm plaj ve koylarda denize girişin yasaklandığı belirtildi.

YAZILI AÇIKLAMA

Kaymakamlığın açıklamasında şu ifadeler yer aldı. “Saygıdeğer vatandaşlarımız olumsuz Hava/deniz şartları sebebiyle (12.08.2023) Cumartesi günü içinde Kandıra ilçemizde bulunan Kovanağzı, Kerpe, Miço Koyu dışındaki tüm plaj ve koylarda denize girmek tehlikeli ve yasak, (13.08.2023) Pazar günü tüm plaj ve koylarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemeleri önemle rica olunur”

Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.