“Demokrat mühendisleri destekleyeceğiz”

“Demokrat mühendisleri destekleyeceğiz”

  Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu, komisyon üyeleri, oda aktivisti üyeleri düzenledikleri basın toplantısında...

 

 

Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu, komisyon üyeleri, oda aktivisti üyeleri düzenledikleri basın toplantısında 11.dönem şube yönetim kurulunun devamı niteliğindeki 12.Dönem Demokrat Makine Mühendisleri adaylarını, 19 Ocak 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde destekleyeceklerini ifade ettiler.

 

Gebze Temsilciliği’nde önceki akşam yapılan basın toplantısında basın açıklamasını Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu adına Çetin Temel yaptı. Temel yaptığı açıklamada, “Makine mühendisleri odası Kocaeli şubesi Gebze temsilciliği olarak geride bıraktığımız dönemde şubemiz desteği ile düzenlediğimiz; 40 Seminer ile 763 Kişiye, 4 Söyleşi, 4 Panel, 1 Teknik Gezi, 8 Sosyal Etkinlik, 12 Film Gösterimi, 8 Basın Açıklaması ve 59 Kişiye staj yeri bularak toplamda 2 bin 589 Meslektaşımıza ulaşıp temsilciğimiz adına örnek gösterilen, dayanışma ruhu içerisinde tarihi bir çalışma dönemini geride bırakıyoruz” dedi.

EN GÜZEL CEVABI SANDIK VERECEKTİR

 

Temel açıklamasının devamında şunları ifade etti, “Bizler demokrat mühendisler olarak, muhalefeti demokrasinin bir gereği ve güzelliği olarak kabul etmekle beraber, dönem içerisinde yoğun emek ve özveri sonucu yapılan bu çalışmaların herhangi birinde görev almak, emek harcamak veya katılmak bir yana odanın yerini bile bilmeyip, kapısından dahi girme zahmetinde bulunmayan bir grup meslektaşımızın önceki gün yaptığı ve basında “Gebzeli mühendisler hocayı destekliyor” şeklinde yer alan açıklamanın ciddiyetini ve doğruluğunu üyelerimizin ve kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Bu mesnetsiz açıklamanın sahiplerine en güzel cevabın sandıkta üyelerimiz tarafından verileceğine inancımız tamdır. Demokrat Geleneğin yeniden zaferi için Gebzeli demokrat mühendisler olarak Ünal Özmural başkanlığındaki 12.Dönem Demokrat Makine Mühendisleri Adaylarını selamlıyor. Başarılar diliyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.