Demokrat Mühendislerden adaylık açıklaması

Demokrat Mühendislerden adaylık açıklaması

1 Şubat’ta yapılacak olan TMMO Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin seçimine sayılı günler kala Demokrat Mühendisler Grubu adaylık açıklaması yaptı.

TMMO Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Seçimi 11. Olağan Genel Kurulu 1 Şubat Cumartesi günü saat 13.00 da Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Sosyal Tesisleri’nde yapılacak. Demokrat Mühendisler Grubu, bir açıklama yaparak aday olduklarını duyurdu. Üç bin 900 üyesi ile meslek odalarının 4. Büyük şebesi oldukları ifade edilen açıklamada şu görüşlere yer verildi;
‘Şube sınırlarımız içinde yer alan 7 il temsilciliğinin yanı sıra (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Bartın ve Zonguldak)  3 ilçe temsilciliği (Gebze, Karadeniz Ereğli ve Gölcük)’nin de katkı ve destekleri ile Şube Sınırlarımız içinde Yasa’mızın verdiği yetki ile üye sorunlarının çözümü, meslek alanlarımızın kamu yararı gözetecek şekilde düzenlenmesinde hep birlikte çalışacağız ve birlikte üreteceğiz.

YÖNETMEYE TALİBİZ
11.şube genel kurulu ile şubemizi yönetmeye talibiz. Önümüzdeki iki yıllık bir süreç içinde Şube Yönetim Kurulu olarak mesleğimizin gelişimi ve meslek alanlarımızın düzenlenmesi ile üyelerimizin haklarının korunması yönündeki çalışmalarımızda, daima kamu yararı ilkesine bağlı kalarak geliştirmeye çalışacağız. Şube sınırlarımız içinde kalan, Elektrik Dağıtım Kuruluşları, Belediyeler başta olmak üzere meslek alanlarımızın paydaşları olan tüm kamu ve özel kuruluşlar ile çözüm odaklı ilişkilerimizi geliştirirken, üyelerimizin meslek alanlarındaki hak ve sorunlarının takipçisi olma ve çözümünde de gereken çabalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Meslek örgütümüzün en temel görevlerinden biri olan, teknolojinin insanlığın yararına, kamunun ve ülkenin çıkarları doğrultusunda kullanılması ve tüm yaşam alanlarımızın bilim ve aklın öncülüğünde tasarlanması doğrultusunda geçmişten gelen güç ve birikimimiz, bundan sonraki çalışmalarımızda da bize ışık tutacaktır.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.