Demirtaş ailesinin acı günü

Demirtaş ailesinin acı günü

Gebze Trabzonlular Derneği'nin eski başkanı olan ve Gebze'de geniş kesimler tarafından tanınan Necdet Demirtaş'ın ağabeyi Muhammed Demirtaş vefat etti.

Gebze Trabzonlular Derneği'nde uzun süre başkanlık görevini yürüten Necdet Demirtaş'ın ağabeyi Muhammed Demirtaş, hayatını kaybetti. Muhammed Demirtaş'ın vefatı, kentte büyük bir hüzün yarattı. Merhum Demirtaş'ın cenazesi önceki gün ikindi namazına müteakip, Tatlıkuyu Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Gebze Merkez Mezarlığı'nda toprağa defnedildi. Cenaze namazına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Adnan Köşker ile çok sayıda vatandaş ile Demirtaş ailesinin yakınları katıldı.

 

Yeni Haber Gazetesi olarak merhum Demirtaş'a Allah'tan rahmet, başta Necdet Demirtaş olmak üzere kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.