Demirbaş: "Bu zafer, Türkiye Yüzyılı’nın zaferidir"

Demirbaş: "Bu zafer, Türkiye Yüzyılı’nın zaferidir"

MHP Kocaeli il Başkanı Murat Nuri Demirbaş, "28 Mayıs seçimleri terör örgütlerine, yurtdışı oyunlarına, FETÖ’cülere atılan bir Osmanlı tokadı olarak tarihe geçmiştir. " dedi

MHP Kocaeli il Başkanı Murat Nuri Demirbaş seçim zaferine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz gün gerçekleşen 28 Mayıs Seçimleri ile kazanan sadece Cumhur İttifakı olmamıştır. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi, “Bundan sonra gelecek Türk asrıdır. 85 milyonun tüm vatandaşları kazanmıştır. Bugün kucaklaşma barışma ve muhabbet kazanmıştır.” Bu zafer 85 milyonun zaferidir. Bu zafer, Türkiye Yüzyılı’nın zaferidir.

“28 MAYIS OSMANLI TOKADI OLARAK TARİHE GEÇMİŞTİR”
28 Mayıs seçimleri terör örgütlerine, yurtdışı oyunlarına, FETÖ’cülere atılan bir Osmanlı tokadı olarak tarihe geçmiştir. Türkiye ülküsünün tescillendiği 28 Mayıs seçimlerinde, özverili çalışmaları ile sürece katkı sunan tüm Kocaeli teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Cumhur İttifakı olarak Kocaeli’de 28 Mayıs’ı zafer ile taçlandıran tüm ittifak paydaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim."

ERDAL KARAÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.