“Delegelik sistemi değiştirilmeli”

“Delegelik sistemi değiştirilmeli”

CHP Darıca İlçe Sekreteri Asuman Tolunay gerçekleşen delege seçimlerinin ardından bir açıklama yaptı. Tolunay, “Delegelik sistemi ortadan kaldırılmalıdır” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nda geçtiğimiz hafta Pazar günü delege seçimleri sona ermişti. Sancılı geçen delege seçimlerinin ardından CHP Darıca İlçe Sekreteri Asuman Tolunay sosyal medya hesabı üzerinden delegelik sisteminin kaldırılması gerektiği açıklamasında bulundu. 
Tolunay’ın açıklaması şu şekilde;
PARTİ İÇİNDE İKTİDAR SAVAŞLARI 
“Delege seçimleri ile ilgili tüzük, kesinlikle değiştirilmedir! 
Bu olmayıp, sandık ortaya konmadıkça, kendi içimizdeki iktidar savaşları tıpkı şimdi olduğu gibi, kirli bir oyuna, üyelerin beyinleri yıkanarak baskı altına alınmaya, tıpkı aynı partili değilmişçesine birbirine hakaretler yağdırmaya, kişilerin şahsi beklentileri olmadığında bir düşman gibi, düne kadar hakkında hakaretler yağdırdıkları saflara hizmet etmeye, birilerinin değirmenine su taşımaya ve bu yolda haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik yapılmaya, emek harcayanların üstü çizilmeye, hiç ortalıkta görünmeyen ve delege seçilerek kendilerine oy veren askerler seçmeye, bu uğurda rakip gördüklerine olmaz iftiralar atmaya, emeği hiçe saymaya ve ilçelerden illere ve genel merkeze kadar kurulan saadet zincirine hizmet eden askerler seçilmeye ve bu seçilme döneminde bir üst makamın, tüm hukuksuzlukların kendilerine oy verenler lehine göz ardı edilmesine, bu uğurda kendi tüzük kararlarını ve genelgelerini yok saymaya devam edileceğine şüphe yoktur! Bu yüzden Delegelik sistemi ortadan kalkmalıdır!”

*Haber Merkezi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.