Değişim sınırsız. Aday  değil başkan açıklayacağız

Değişim sınırsız. Aday değil başkan açıklayacağız

CHP Çayırova İlçe’nin 10 Kasım etkinliğinde Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Seneye 10 Kasım’da CHP’li belediye başkanı ister misiniz. Değişim kişiyle sınırlı değil” dedi. İlçe Başkanı Binali Eniş, “Tüzük kurultayı sonrası aday değil belediye başkanı açıklayacağız” diye konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nün Ulu Önder Atatürk’ü 85’nci ölüm yıldönümünde andığı programda önce CHP İlçe Başkanı Binali Eniş ardından CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler yerel seçime yönelik olarak umut ve moral aşıladı.

chp-cayirova-6.jpg

İlçe Başkanı Binali Eniş, “Tüzük kurultayımızın hemen sonrasında tekrar bu salonları doldurarak CHP’nin belediye başkan aday adayı veya adayını değil 2024’te Çayırova’nın CHP’li belediye başkanını açıklayacağız” derken Nail Çiler, “Seneye 10 Kasım’da bu salonda ister misiniz CHP’den belediye başkanı. Değişim bir kişiyle sınırlı değil” diye konuştu.

İLKELERİNİ SONSUZA KADAR TAŞIYACAĞIZ

chp-cayirova-5.jpg

CHP Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Özveren’in sunduğu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk sözü Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş aldı. Eniş sözlerine, “Bugün kurucumuz ve kurtuluşumuzun, bağımsızlık mücadelesi veren birçok ülkenin sembolü olan, bizleri bugünlere getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 85’nci ölüm yıldönümünde anmak üzere bir araya toplandık. İlke ve inkılaplarını sonsuza kadar taşıyacağımız Atatürk’ümüzü saygı, sevgi, minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun” diyerek başladı. Ardından bir süre önceki kurultaya değindi:

ADALET YÜRÜYÜŞÜ İLE

GÖNÜLLERE TAHT KURDU

chp-cayirova-3.jpg

“Kurultayımızın partimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Atatürk’ün izinden bir gün bile ayrılmayan, 13 yıllık mücadelesinde çeşitli terör saldırılarına göğüs geren, Adalet Yürüyüşü ile hepimizin gönlüne taht kuran, bu ülkeye pek çok siyasetçi kazandıran, ‘evladım’ dediği siyasetçileri kazandıran, küsmeyen, darılmayan, bu ülkeye baharın gelmesi için 36 saat boyunca ayakkabılarını çıkarmayan,

ANADOLU’NUN KEMAL’İ

KIZIMIN DEDESİ..

çocuklarımız yatağa aç girmesin, üniversitelilerin hakları yenmesin, kadınlarımız genç yaşta evlendirilip sonradan katledilmesin diye, babalarımız evine ekmek götüremediğinden intihar etmesin diye birbirine benzemeyen altı partiyi aynı masada bir araya getiren ve beraberliği tekrar sağlayan, kendime örnek gördüğüm, benimsediğim, dürüstlüğüyle kişiliğiyle bana ve genç kardeşlerimize siyaseti sevdiren, Anadolu’nun Kemal’i genç kardeşlerimizin Kemal amcası, beş yaşındaki çocuğumun Kemal dedesi Kılıçdaroğlu’na mücadelesinden ötürü teşekkür ediyorum.

ÖZGÜR ÖZEL İLE PARTİYİ

İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ

Genel başkanımız Özgür Özel’in devraldığı bayrağı bir adım öteye taşıyacağından şüphem yok. Kendisiyle birlikte görev aldığı sürece birlik beraberlik içerisinde hep birlikte partiyi iktidara taşıyacağız. Bir sonraki dönem Cumhurbaşkanı olması için var gücümüzle çalışacağımıza sös veriyorum.”

BURADA BIKKINLIK DARGINLIK YOK

salon.jpg

Başkan Eniş sözlerini yerel seçime değinerek tamamladı: “Burası Çayırova. Burada umutsuzluk, bıkkınlık, dargınlık yok. Gün hep beraber, kolkola partiyi iktidara taşıma günüdür. Gençlerimiz, kadınlarımız. Berkin Elvan ve Özgecan Arslan olaylarının tekrarlanmaması için ayağa kalkıp iktidara yürümeniz gerekiyor. Yoldaşlarım. Birlik beraberlik, sevgi ve kardeşlik, özgürlük için derhal ayağa kalkıp iktidara yürümeniz gerekiyor. Tüzük kurultayımızın hemen sonrasında tekrar bu salonları doldurarak CHP’nin belediye başkan aday adayı veya adayını değil 2024’te Çayırova’nın CHP’li belediye başkanını açıklayacağız.”

HER ZAMAN AYAKTA ALKIŞLADIM

chp-cayirova-9.jpg

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler kendisinden önce konuşan Binali Eniş’in sözlerine katıldığını belirtip, “Değişmeyen tek şey değişimin kendisi” dedi. Ülke olarak sancılı süreç yaşadığımızı kaydeden Çiler, “Bu süreçte CHP kongre yaptı. Emek veren herkes değerlidir. Bayrak yarışıdır. Kılıçdaroğlu’nu sevmeyen, saymayan yoktur. Her zaman ayakta alkışladım, alkışlayacağım. Ekibin parçası olarak da küsmeden darılmadan genel başkan Özgür Özel’i desteklemeliyiz. Çoğalmak zorundayız.” diye konuştu. Çiler ayrıca özetle şunları kaydetti:

chp-cayirova-10-1.jpg

“İnsanları eğitmek zorundayız. Atatürk’ü anlayanlar gittikçe çoğalıyor. Dünyanın her yerinde böyle, sadece Türkiye’de değil. Nutuk’u okuyun. Her sene her gün okuyun. Günümüzdeki anlamını önemini anlarsınız. Müreffeh ülkeler seviyesine gelmek zorundayız. Sanayiye öncülük eden Atatürk’ün kurduğu fabrikaları koruyamadık. Bir takım kötü yönetimler, Cumhuriyet’i engelleyemez. Bize düşen insanları, bölgeyi sevmek.

chp-cayirova-7.jpg

Gebze bölgesi farklı kültürlerin bölgesi. Çayırova bile kaç ilden büyük. Bölge, dört büyükşehirden büyük. Ama Çayırova’da bir hastane inşaatı bile bitmedi. Seneye 10 Kasım’da bu salonda CHP’den belediye başkanı olmalı. Değişim bir kişiyle sınırlı değil.

FANUSUN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUZ

Kardeşçe bir arada yaşamak zorundayız. Anlatın, enflasyonda dördüncü sıradayız. Sizler için elimizden geleni yapıyoruz ama fanusun içinden çıkamıyoruz. Desteğinize ihtiyaç var. –Anibal’a atıfla- İktidar olmak için yeniden bir yol açacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum