Değişim isteyen için Gebze’de tek adresiz

Değişim isteyen için Gebze’de tek adresiz

2016 yılından bu yana Gebze’de ağırlıklı kadınlara yönelik güzellik merkezi olarak hizmet veren Estelia Vip’in Genel Müdürü Gamze Karahancı, “Neden Estelia?” sorusunu, “Mütevazı olmayacağım. Değişim isteyen için Gebze’deki tek adresiz” diye yanıtladı

estelia-vip-23.jpg

 

Kişinin siyasetten kültür sanata, spordan edebiyata, sanayiden ticarete ve günümüz ticaret anlayışında ayrı bir yeri olan hizmet sektörüne kadar… Hangi alanda yer alırsa alsın iddialı olması kadar doğal bir durum yok. Mütevazılık ise genelde aranan bir özellik ama bazıları için bir yere kadar.

KADROYA ATFEN

10 YILLIK TECRÜBE

 

duyuru-002.jpg

Gebze’de 2016 yılında kurulan Estelia Vip Güzellik Merkezi’nin tabelasında, “10 yıllık tecrübemiz ile” sloganında kurumsal kimlik üzerinden sorguya açık bir detay var ancak kişisele indirgediğimizde o sloganın Genel Müdür Gamze Karahancı şahsında kadroya atıfla olduğu aleni.

deneyim.jpg

Sorularımızı yanıtlayan Karahancı’ya röportajımız esnasında son sorumuz, “Güzellik merkezi arayışına giren kadınlar çok sayıda refikiniz arasından niye Estelia Vip’i tercih etsin” sorusuna verdiği yanıtta mütevazılığı bir kenara bıraktı:

İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ

 

6-226.jpg

“Bu konuda hiç mütevazı olamayacağım. İşlemlerimizde çok başarılı ve yenilikçiyiz. İzmit’te olmayan pek çok cihaz bünyemizde bulunuyor. En önemlisi işimizi severek yapıyoruz. Bu da danışanlarımıza ve işlemlerimize yansıyarak danışanlarımızın memnuniyetine memnuniyet katıyor. Eğer değişim istiyorlarsa ve gerçekten ne istediklerini biliyorlarsa, istedikleri herşeyi bulabilecekleri Gebze’deki tek adres biziz.”

GEBZE HALKI BİZİ BENİMSEDİ

 

estelia-vip-40.jpg

 

Karahancı ayrıca şunları söyledi: Gebze halkı Estelia Vip tarzını benimsemeye başladı ve yoğun ilgi görmekteyiz. Gebze’de üç şubemiz var. Buradaki üç katlı merkezimizde bizler, ‘Hizmette memnuniyete yönelik ne yapabiliriz’ diyerek danışanlarımıza evindeki rahatlığı hissedeceği konforda çalışıyoruz. 

 

BİTKİSEL ÜRÜNLERLE

 

estelia-vip-22.jpg

 

Merkezlerimizde Chaudiere Paris Profossionel ürünlerini kullanıyoruz. Üç çeşit kabin boyun ürünümüz var. Normal, karma, kuru, hassas ve akneli olmak üzere üç gruba ayrılıyor. Ürünlerin içeriği bitkiseldir. Lazer epilasyona gelen danışanlarımıza mutlaka lazer epilasyon öncesi/ sonrası öneriyoruz.”

 

 

Estelia Vip Gebze


Instagram: esteliaplus
 

0262 643 3362 - 0262 643 0441 - 0262 643 54 31
www.esteliavip.com

dikkat.jpg

 

BUNLARA DİKKAT: Gamze Karahancı, “Danışanlar güzellik merkezi tercih ederken en önemlisi estetisyenlerin eğitimlerine ve tecrübelerine dikkat etmeli. Çünkü sizler vücudunuzu emanet ediyorsunuz. Bazen en basit bir işlem dahi eğitim eksikliği nedeniyle büyük sıkıntılara neden olabilir. Ayrıca gidilecek yerin bizler gibi Sağlık Bakanlığı’na bağlı olması önemlidir” dedi.

 

**

 

Güzelliğe dair her işlem

 

estelia-vip-13.jpg

 

Estelia Vip’de güzellik hizmetlerine dair bütün işlemleri yaptıklarını belirten Karahancı bunları; “Doktorlarımız ile botoks- dolgu, estetisyenlerimiz ile lazer epilasyon, kalıcı makyaj, kalıcı makyajda dudak renklendirme, dipliner, kaş kontör, eyeliner” diye sıraladı. 

5-258.jpg

Bölgesel zayıflamada; magic sound, G5 masajı, kavitasyon, lenf drenaj gibi birçok çalışmayı birleştirip çok daha hızlı ve etkili sonuçlar alabileceğimiz işlemler yaptıklarını kaydeden Karahancı, cilt bakımına dair şunları söyledi: 

CİLT BAKIMI BAKIMDAN

İBARET DEĞİL: TEMİZLEME

 

estelia-vip-6.jpg

“Cilt bakımı da bizim için sadece cilt bakımı değil, bir temizleme işlemidir. Biz bunu her kadın ve erkeğin yapması gereken bir işlem olarak görüyoruz. Ekstra olarak cilt yenileme, hydradacial, dermapen yapıyoruz. Kişinin cilt analizini yaptıktan sonra kişiye göre protokol düzenleyip herkesin cildine uygun cildin ihtiyacına göre uygulama yapıyoruz.”

 

ERKEKLERE CİLT BAKIMI

VE LAZER EPİLASYON

4-422.jpg

 

Ağırlıklı ve genel olarak kadınlara hizmet verdiklerini, erkeklerde ise cilt bakımı ve kemer üstü lazer epilasyon hizmeti verildiğini kaydetti.

**

AĞRILI GİRİŞİMCİ YENİ SEKTÖRÜNDE İLK ŞUBEYİ GEBZE’DE AÇMIŞTI

 

Vip ile başladı

Plus ile sürdürdü

 

 

 

** Estelia Güzellik Merkezi, 9 yaşında ailesiyle birlikte Ağrı’dan Kocaeli’ye yerleşen Sefa Şahin tarafından 2016’da Estelia Vip adıyla ilk Gebze’de kuruldu. 2020’ye kadar ülke genelinde 10 şubeye ulaştı. Bir süre önce İzmit’te açılan 11’nci şube Estelia Plus adıyla hizmete girdi

 

patron.jpg

Estelia Vip ve ardından Estelia Plus Güzellik Merkezleri’nin kurucusu Sefa Şahin, 1987 yılında Ağrı’da dünyaya geldi. 1996 yılında babasının Kocaeli’de ticaret yapması isteminde ötürü ailesiyle birlikte Kocaeli’ye yerleştiğinde 9 yaşındaydı. Otomotiv ve inşaat sektöründeki ticaret tecrübelerini 2016’da güzellik merkezinden yana kullanan 34 yaşındaki genç girişimci ilk şubeyi 2016’da Gebze’de açtı. 2016-2010 arası Estelia Vip markasıyla ülke genelinde 10 şubeye ulaştı.

 

11’NCİ ŞUBE: Bİ’ TIK FAZLASI…

 

Kocaeli’deki beşinci, ülke genelindeki 11’nce şube bir süre önce ilimiz merkez ilçesi İzmit’te İstiklal Caddesi üzeri, Evkur karşısında hizmete girdi. Yeni şube; diğer şubelere kıyasla, ‘Bi’ tık fazlası’ sloganıyla ve Estelia Plus Güzellik Merkezi adıyla faaliyete başladı.

 

KOCAELİ TİME DERGİSİ’NE KAPAK OLDU

 

Şahin, Kocaeli Time Dergisi’nin bu ay içinde yayınlanan 31’nci sayısının kapağında yer alırken röportajda özetle şunları kaydetti: “Güzellik merkezi son yılların parlayan bir sektörü, biz de edinmiş olduğumuz bu ticaret tecrübelerimizi “Kadınlara nasıl hitap edip, nasıl yansıtabiliriz” düşüncesiyle güzellik sektörüne yöneldik…

 

Ticaret tecrübelerimize dayanarak kurumsallaşmaya çok önem verdik. Kurumsallaşma adına ilk adımımızı marka ismimiz olan Estelia’nın patentini alarak attık...

DEKOR VE KONSEPTTE BİRİNCİ KALİTEestelia-vip-24.jpg

Bunun için tüm şubelerimizde dekor ve konsepti birinci kalite kullandık. Ayrıca gelen danışanlarımızın da sonuç alabilecekleri son versiyon ve teknolojideki kaliteli cihazlarla hizmet vermeye özen gösteriyoruz…

DENEYİMLİ BELGELİ PERSONEL

ekibiyle.jpg

Her şubemizde yaklaşık 15 yıl deneyimli ve konusunda belgeli personel çalışmaktadır. Ekip arkadaşlarımın en önem gösterdiği noktalardan birisi de gelen misafirlerimize güler yüzlü hizmet vermektir…ekip-222.jpg

Detay:

https://www.timekocaeli.com/kategoriler/guzellik-saglik/sefa-sahin-estelia-plus-guzellik-merkezi-bir-tik-fazlasi

**

Sektöründe eğitimli

deneyimli ve kıdemli

estelia-vip-30.jpg

Estelia VİP Güzellik Merkezi Gebze’nin 32 yaşındaki Genel Müdürü Gamze Karahancı lise eğitimini İzmit’te İzmit Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Bölümü (2007) mezunu. Normalde sağlıkçı bu sektöre olan ilgi ve merakıyla asıl mesleğinin güzellik olduğuna karar verdi. Nişantaşı Üniversitesi’nde Güzellik Hizmetleri bölümünü bitirerek bu sektörde hizmet vermeye başladı. 

 

Çalışma hayatına ameliyatlar olunan ve estetik müdahaleler de yapılan bir güzellik merkezinde, satın alma ve ameliyathane kısımlarında başladı. Estetik operasyonlara baktı.

 

Güzellik uzmanı ve estetisyen olarak tecrübe sahibi olan Karahancı’nın yolu daha sonra Estelia Vip Güzellik Merkezi kurucusu Sefa Şahin ile kesişti. Merkezin Gebze yerleşkesi 2018’de açıldı. İkametgâhını da İzmit’ten Gebze’ye taşıyan Karahancı, Estelia Gebze’de açılışından bugüne hizmet veriyor.

**

 

İstihdamda yüzde yüz

kadın %’de 100 deneyim

kadro.jpg

 

Estelia Vip Güzellik Merkezi’nde Genel Müdür Gamze Karahancı ile birlikte konularında en az Karahancı kadar deneyimli bir kadro hizmet veriyor.

 

8-101.jpg

 

Kalıcı makyaj ve cilt bakım uzmanı Figen Yorulmazer İyilikli,

 

Cilt bakım- lazer epilasyon- bölgesel zayıflama uzmanları Çağla Yılmaz ve Kübra Yıldız

 

Lazer epilasyon ve bölgesel zayıflama uzmanımı Aslı Avcuoğlu 

 

Resepsiyonda Şeyma Türk,

7-169.jpg

muhasebede Tuğçe Taştepe ile yüzde 100 oranda kadın istihdamı yerleşik.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.