Değirmendere Naci Keleş’e teslim

Değirmendere Naci Keleş’e teslim

Amatör Süper Lig ekiplerinden Değirmenderespor yönetim kurulunda yeni görevlendirme yaparken antrenör Naci Keleş ile yeni sezon öncesinde resmi anlaşma sağladı

 

Amatör Süper Lig ekiplerinden Değirmenderespor yönetim kurulunda yeni görevlendirme yaparken antrenör Naci Keleş ile yeni sezon öncesinde resmi anlaşma sağladı

HASAN ÖMER’E ÖNEMLİ GÖREV

Geçtiğimiz sezonu sıkıntılı geçiren Değirmenderespor 2018-2019 futbol sezonu öncesinde hızlı adımlar atmaya başladı. Yeşil siyahlı kulüpte ilk önce yönetim kurulunda yeni görevlendirme yapıldı. Değirmenderespor’da Başkan Severcan Kara önderliğinde toplanan yeni yönetim kurulu kendi arasında yeni sezon öncesinde yeni görevlendirme yaptı. Yeşil siyahlı ekipte Genel kaptanlık görevine Hasan Ömer Bayrak getirildi.

YENİ GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara önderliğinde toplanan yönetim kurulunda Başkan vekili Ergun Yaşar, Mali As Başkan Hasan Durdu, Teknik As Başkan Orhan Şahin, İdari As Başkan Şafak Çelik, Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Çelebi, Genel Kaptan Hasan Ömer Bayrak, Salon Sporları Sorumlusu Uğur Aydoğan, Federasyon Sorumlusu Sinan Karatepe ve Altyapı sorumluları Mehmet Eray ile Kerem Koç göreve getirildi.

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Değirmenderespor’da Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı yeni sezon öncesinde önemli görevler üstlenen yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerken ilk iş olarak takımın teknik patronunu belirlediklerini açıkladı. Sarı yaptığı açıklamada “Yeni sezon öncesinde yönetim kurulu olarak aldığımız kararla ilimizin en tecrübeli antrenörlerinden olan Naci Keleş ile anlaşma sağladık. Yeşil siyahlı kulüp olarak hedefimiz yeni sezonda Amatör Süper Lig’de şampiyon olarak BAL’a yükselmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.