‘’Değerlerimize sahip çıkıyoruz’’

‘’Değerlerimize sahip çıkıyoruz’’

  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli Rizeliler Derneği Hanım Komisyonun İzmit Sanat Sokağında düzenlediği...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli Rizeliler Derneği Hanım Komisyonun İzmit Sanat Sokağında düzenlediği kermesin açılışını gerçekleştirdi. İzmit Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin standının açılışını gerçekleştiren Karaosmanoğlu, Atatürkçü Derneği’nin standını da gezerek alışveriş yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Rizeliler Dernek Başkanı Osman Çakır ve çok sayıda davetlinin de hazır bulunduğu açılışta, başkanlar alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin ve kentimizin tüm renklerini seviyoruz. Değerlerimize halkımızla birlikte sahip çıkıyoruz. Güzel ülkemizin huzurunu insanımızla birlikte koruyacağız” dedi.

 “HER DAİM TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYUYORUZ”

Rize’nin yöresel ürünlerinin ve tatlarının satıldığı Kermes, 23 Nisan tarihine kadar açık kalacağı bilgisini alan Başkan Karaosmanoğlu, “Güzel Türkiye’mizin tüm güzelliklerinin sivil toplum kuruluşları tarafından tanıtılması ve anlatılmasını çok önemsiyorum. Vatandaşlarımız arasında oluşan bu güzel atmosfer kentimizin tüm dinamiklerine de yansımaktadır. Büyükşehir Belediyesi olarak STK’larımızın aktif bir şekilde gençlik, eğitim, spor ve kadın üzerine yapılan faydalı projeleri destekliyoruz. Bu bizim için önemlidir ve bu noktada her daim taşın altına elimizi koyuyoruz” şeklinde konuştu.

Kocaeli Rizeliler Derneği Hanım Komisyonun İzmit Sanat Sokağında düzenlediği Kermesin açılışının ardından İzmit Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin standını açtıktan sonra, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin standını da gezen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada alışveriş yaptı. Dernek temsilcilerine üstün başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.