Davutoğlu, Kocaeli’yi örnek gösterdi

Davutoğlu, Kocaeli’yi örnek gösterdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır’ı azmi, çalışkanlığı ve hırsından dolayı tebrik ederek, kendisine yeni görevler verdi.

Yaklaşık üç ay önce atandığı Kocaeli İl Başkanlığı göreviyle kent siyasetine renk katan Serap Çakır, genel başkan Ahmet Davutoğlu tarafından İstanbul’da ağırlandı. Kocaeli’nin önemini vurgulayan ve son dönemde partide yaşanan canlılıktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Davutoğlu, uygun bir tarihte Kocaeli’ye mutlaka gelmek istediğini belirterek, kurmaylarına program yapmaları talimatını verdi.

“SORUMLULUĞUMUZ ARTTI”

Üç ay önce atandığı Kocaeli İl Başkanlığı görevi sırasında yaptığı çalışmaları aktaran başkan Serap Çakır da, “Bir yandan il yönetimimizi oluştururken, diğer taraftan binamızı şehir merkezine taşıdık. Dört ilçe başkanı atarken sahayı da boş bırakmadık. İlçelerimizde üye kayıt standları kurduk, semt pazarları, esnaf gezileri yaptık. Kocaeli basınıyla kahvaltıda bir araya geldik. Otuzdan fazla STK ziyaretimiz oldu. Hedefimiz aralık ayı sonuna kadar teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak. Sizlerinde ifade ettiği gibi seçim deneyimim var. Yaklaşan seçimde Kocaeli’de sürpriz yapacak bir parti varsa o da Gelecek Partisi olacaktır. Sizin güveninizi boşa çıkarmamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bizimle ilgili değerlendirmeleriniz elbette moralimizi yükseltti, ancak sorumluluğumuzu bir kat daha artırdı” diye konuştu.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.