DASİAD eğitimlerini sürdürüyor

DASİAD eğitimlerini sürdürüyor

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) binasında yapılan seminerde kişisel verilen korunması kanunu hakkında üyelere bilgi aktarımında bulunuldu.

2020 yılı başlangıcı ile büyük yaptırımları olacak olan Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili kanunun bilgilerinin verildiği seminerde Bilgi Güvenliği Uzmanı ISO27001 Başdenetçisi Bilgisayar Sistem Mühendisi CWSE, MCT, MCTS Mevlüt Altunterim ve DASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Avukat İbrahim Karslının sunumu büyük ilgi ile izlendi.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Seminer kapsamında Bilgi Güvenliği Uzmanı Mevlüt Altunterim tarafından gerçekleşen sunumda kişisel verilerin korunmasının önemi ve verilerin dışarıya sızması durumunda karşılaşılabilecek tehlikelerden bahseden Altunterim, özellikle internet kullanımının yaygınlaşması ile verilerin korunması konusunda karşılaşılan tehditler, riskler ve siber saldırıları önlemek için alınabilecek önlemler konusunda bilgiler verdi. Avukat Karslı'da hukusal boyutları hakkında bilgi aktarımında bulundu.

KVKK'ya uyum sağlanması için yapılması gerekenler hakkında detayların paylaşıldığı seminerde üyeler soruları ile de konuya duyarlılık gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.